mihajlo_uvalin_cz_rad (4)

Uvalin: Biće teško, Hemofarm želi osvetu za poraz

Trener Crvene zvezde Mihailo Uvalin istakao je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje Hemofarmu u 22. kolu košarkaške Jadranske lige, jer su Vrščani željni osvete za poraz u prethodnom duelu ova dva tima.

-Idemo u Vršac s namerom da odigramo dobro. Nismo u poziciji nikome da pretimo, ali se sigurno nećemo lako predati. Biće veoma teško, igrači Hemofarma željni su revanša za poraz iz prvog dela sezone – rekao je Uvalin.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati utakmica osmog kola i tabela Jadranske lige

Trener crveno-belih smatra da su Vrščani bolje igrali u prvom delu sezone.

-Hemofarm je jedno vreme bio vodeći tim lige, ali je odlaskom Milana Mačvana počeo da igra promenljivo. Pobedom protiv Nimburka u Češkoj prošlog vikenda pokazali su da imaju određeni kvalitet koji niko ne može da ospori – rekao je Uvalin.

Povezana vest:  Srbija protiv Letonije na startu EP

Zvezda se ove sezone bori za opstanak u Jadranskoj ligi, sa košarkašima Zadra, koji sutra gostuju slovenačkoj Krki.

-Bićemo koncentrisani na našu igru, ali ćemo krajičkom oka pratiti i šta se dešava u Novom Mestu. Borba još traje i trudićemo se da ostvarimo što bolje rezultate do kraja“, istakao je Uvalin.

Duel u Vršcu između Hemofarma i Crvene zvezde na programu je sutra od 17 časova.

Povezana vest:  Zvezda: Besplatno na Mega Vizuru

Zvezda sa šest pobeda i 15 poraza trenutno deli poslednje mesto na tabeli Jadranske lige sa Zadrom, dok Hemofarm sa učinkom od deset pobeda i 11 poraza zauzima deseto mesto, kao i Igokea.

PHOTO: ataimages.rs