zvezda_fmp_6_kolo_1

SUPERLIGA SRBIJE

Zvezda u Železniku traži pobedu za plasman u plej-of

 

Košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju kod FMP u Železniku, a eventualnom pobedom u derbiju 13. Kola Superlige napravili bi ogroman korak ka osvajanju četvrtog mesta Ipalasmanu u plej-of.

-Ovo je najbitniji meč za nas u ovogodišnjoj Superligi i utakmica u kojoj će se rešiti mnogo toga. Mi se ne bavimo kalkulacijama i znamo da je pobeda najsigurniji način da ostvarimo nas cilj – rekao je trener crveno-belih Saša Nikitović.

Povezana vest:  PRVA A ŽENSKA SAVEZNA LIGA, Hemofarm Štada - Loznica 108:42

Obe ekipe u dosadašnjom toku šampionata ostvarile su po pet pobeda I sedam poraza.

-Znamo da ekipa FMP-a igra jako dobro na domaćem parketu, ali ova utakmica donosi i određeni pritisak. FMP-u je, pored pobede, bitna i razlika sa kojom će se meč završiti – dodao je Nikitović.

Centar Crvene zvezde Uroš Nikolić podsetio je da su crveno-beli ove sezone već zabeležili nekoliko pobeda u važnim utakmicama.

Povezana vest:  Radonjić ponovo trener Zvezde

-Ovo je utakmica sezone i definitivno jedna od najvažnijih u dosadašnjem delu prvenstva. Tokom Jadranske lige smo imali nekoliko utakmica slične važnosti i u kojima smo pobedili. Nadam se da ćemo i iz ovog meča izaći kao pobednici i daćemo sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj – naveo je Nikolić.

Utakmica 13.kola Superlige FMP i Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati u Železniku.

Povezana vest:  Mekejleb dva meseca van terena, Pešić želi da ga zadrži