Partizan kartica I

Predstavljena nova Visa kartica Marfin banke za navijače Košarakaškog kluba Partizan mts:

Kartica crno-belog srca

 

U prostorijama Kluba sportista na stadionu Partizana održana je konferencija za medije povodom predstavljanja nove Visa kartice Marfin banke, posebno namenjene poštovaocima Košarakaškog kluba Partizan mt:s, kojom se direktno pomaže ovaj klub.

Debitne i kreditne kartica nose naziv: „Kartica crno-belog srca“, a od prihoda svake transakcije deo se usmerava ka KK Partizan. Takođe se obezbeđuje  popust u “crno-belom” butiku, a ostale pogodnosti su privilegije prilikom rezervisanja karata, izuzetno povoljna kamatna stopa za kreditne kartice, revolving otplata, sigurnost (kartice sa čipom, sms obaveštenja o transakcijama), mogućnost on-line uvida u ostvarene bodove i nagrade, posebne akcije i nagrade u organizaciji KK Partizan i Marfin banke.

O ovom posebnom vidu saradnje govorili su poslovni direktor Košarakaškog kluba Partizan mt:s, gospodin Mlađan Šilobad, i zamenik predsednika Izvršnog odbora Marfin banke, gospodin Andreas Moyseos.

Gospodin Andreas Moyseos čestitao je gospodinu Mlađanu Šilobadu kao i kompletnom Košarkaškom klubu „Partizan“ na još jednoj uspešno završenoj sezoni i istakao je značaj međusobne saradnje: „U januaru je naša banka potpisala Ugovor o sponzorstvu sa KK Partizanom mt:s  i tom prilikom održala pres konferenciju na kojoj je pored ostvarivanja saradnje najavljeno i izdavanje kobrendirane platne kartice. Ovom prilikom želim da izrazim zadovljstvo i radost što smo ispunili dato obećanje i što sada sa ponosom možemo da predstavimo kobrendiranu platnu karticu koja će od danas biti dostupna svim navijačima crno-belih.

Povezana vest:  Radonjić: Dobar odnos prema igri nam je doneo pobedu

Osmišljen je slogan koji podržava ovaj projekat Partizana i Marfin banke i on glasi „Podrška sad je jača uz karticu navijača!“ – poruka koju želimo da prenesemo navijačima je da će se direktni prihodi od provizije svake transakcije koju budu obavljali uplaćivati Partizanu tako da navijači sada mogu i finansijski pomagati svoj klub na jednostavan način – svakodnevnim korišćenjem ove kartice.

Pored standardnog korišćenja kartice, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, korisnici automatski dobijaju nagradne poene. Sakupljenim poenima mogu ostvarvatii mnogobrojne popuste u „crno-belom“ butiku, imati privilegije prilikom rezervisanja karata za utakmice, a poeni se takođe mogu iskoristiti i za dresove i lopte koje će potpisati njihovi omiljeni igrači Partizana. Želeo bih takođe da nešto kažem i o drugim osnovnim pogodnostima koje nosi sama kartica, a to su izuzetno niska kamatna stopa, beskamatni period do 45 dana, fleksibilno i bezbedno korišćenje.

Želimo da pozovemo sve navijače da odaberu debitnu ili kreditnu karticu Partizana iz aktuelne ponude i iskoriste ponuđene pogodnosti ove kartice a time pomognu svom omiljenom košarkaškom klubu”, zaključio je zamenik predsednika Izvršnog odbora Marfin banke.

Poslovni direktor Košarakaškog kluba Partizan mt:s, gospodin Mlađan Šilobad zahvalio se Marfin banci: „Prvo bih želeo da se zahvalim Marfin banci koja je ove godine prepozala interes da bude uz nas i sigurno je da bez njih ne bismo uspeli da ostvarimo ove uspehe koje smo ostvarili. Što se tiče same kartice veoma smo ponosni što smi prvi došli na ovu ideju, da plasiramo lojalti karticu. Svi naši navijači će imati to zadovoljstvo da je izvade, jer i pored njenog samo g izgleda, koji ce interesantan s obzirom da vizuelno predstavlja čije boje su u srcu, imaće i mogućnost da korišćenjem kartice sakupljaju i određene poene koji će im donositi mnoge privilegije. Ono što ovaj projekat donosi Partizanu je činjenica da prilikom svake transakcije 0.3 % leže na racun KK Partizan mt:s, pri čemu je važno naglasiti da se tih sredstava odriče banke u korist kluba, a ne sam korisnik.

Povezana vest:  Džikić: Neće nam biti lako protiv Bešiktaša

Zahvaljujem se još jednom Marfin banci i Visa kartici, koji su ispunili sva obećanja data na početku naše saradnje i zbog čega smo vrlo brzo došli do konačnog projekta“, rekao je poslovni direktor kluba iz Humske.

-Lojalti kartice su jako popularne kod svih velikih klubova. Pošto je KK Partizan mt:s odavno prešao okvire samo sportskog kluba, bilo je očekivano da uđe i u jedan ovakav projekat. U slučaju ove kartice obe strane imaju benefit, i klub i navijači, ali se stvara i uzajamno poverenje, a korisnik bi trebao da se na duže staze veže za karticu, i u tom slučaju može da skupi dosta popusta i nagrada. Svaki korisnik će unapred znati šta dobija kao vlasnik kartice jer ceo nagradni fond (sve materijalne i nematerijalne nagrade), rangiranje i sva pravila mogu da pogledaju na 3 sajta crnobelibutik.rs, kkpartizan.rs i marfinbank.rs. U promotivnom periodu svi vlasnici kartice imaju 5% popusta na sve proizvode sa grbom KK Partizan mt:s samo u Crnobelom butiku u Humskoj 1 – rekao je Dalibor Marinović predstavnik partnera kluba, Agencije Partizan.

Povezana vest:  Crvena strast obuzima Pionir

Novu VISA karticu Marfin banke, „Karticu crno-belog srca“, pozdravio  je i gospodin Vladimir Đorđević, Country manager VISA-e za Srbiju i Crnu Goru:

-Poznato je da kompanija VISA već decenijama širom sveta podržava inicijative čiji je cilj ulaganje u sport. Zato mi je veoma drago što i u Srbiji imamo prilike da učestvujemo u mnogobrojnim projektima koji pomažu vrhunske sportiste. Kobrendirana kreditna i debitna kartica Marfin banke je ujedno i nova valuta svih navijača KK Partizana, koji će svoj klub od sada moći da podrže i van terena.

Budući korisnici će osim mnogobrojnih pogodnsti i sigurnosti koje bezgotovinsko plaćanje donosi, imati prilike da svakom transakcijom pomognu naš trofejni košarkaški klub. Crno-beli digitalni novac će, zahvaljujući globalnom sistemu plaćanja kompanije VISA, biti prihvaćen na milionima prodajnih mesta u zemlji i inostranstvu, i kao ni naši sportisti, neće poznavati granice – kazao je Đorđević.

Košarkaši Partizan mt:s od utakmice 18. Kola NLB lige nose logo Marfin banke na trenerkama i nadmajicama.