vlada_djurovic_trener_kkfmpTrener FMP

Đurović ponosan na igrače

 

Trener FMP-a Vlade Đurović sa pravom ima razloge za zadovoljstvo i pored poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća. „Panteri“ su u neizvesnim završnicama nadigrali Crvenu zvezdu i Radnički iz Kragujevca, dok je Partizan srušio otpor Stefanovića i društva tek u poslednjoj četvrtini finalnog duela.

– Ponosan sam na svoje igrače! Odlično smo se nosili sa Partizanom, a pali smo tek u poslednjih nekoliko minuta, kao posledica prethodnih iscrpljujućih bitaka. Sigurno je da sam zadovoljan kako smo odigrali finalni turnir Kupa Radivoja Koraća. Mogu da zamislim šta bi se dogodilo da smo mi imali pomoć pune dvorane i dva Amerikanca Robertsa i Mekejleba. Već u utorak čeka nas utakmica Evročelendž kupa sa Artlandom i brinem se kako će momci izdržati sve napore. Dolazimo u Beograd iz Niša oko tri sata posle ponoći,a već u pet ujutru krećemo na novi put u Nemačku – istakao je Vlade Đurović

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA - JAPAN, 2006, Kompletni rezultati na SP u Japanu 2006.

Stručni štab i košarkaši FMP-a odmah po povratku sa finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća krenuli put Nemačke gde ih večeras od 19.30 časova očekuje meč četvrtog kola Evročelendž kupa protiv Artlanda.

Štrajk radnika nemačke nacionalne aviokompanije (Lufthanze) blokirao je vazdušni saobraćaj u toj zemlji, što je otežalo put panterima do konačnog odredišta. Srpska ekspedicija stigla je do Frankfurta odakle su puleni Vlade Đurovića autobusom krenuli ka gradiću Kvakenbriku koji se nalazi u blizini Bremena.