partizan_pozdrav_par_efes

EVROLIGA

Barać: Nemamo izbora, moramo da pobedimo

 

Centar Anadolu Efesa Stanko Barać rekao je večeras u Istanbulu da njegova ekipa nema izbora nego da pobedi u sutrašnjoj utakmici šestog kola Grupe C košarkaške Evrolige.

-Izgubili smo dve utakmice kod kuće i sutra moramo da dobijemo. Partizan igra odlično u poslednje vreme, napravili su iznenađenje u Milanu, ali nema nam druge, moramo da dobijemo. Moramo i da se suočimo sa pritiskom i istrpimo ga – rekao je Barać u Istanbulu izveštačima medija iz Srbije.

Povezana vest:  16. KOLO NLB LIGE, Crveno beli potopljeni u Zagrebu,

Partizan je u prvih pet kola zabeležio tri pobede, a Efes samo dve što niko nije očekivao, pošto je u taj tim letos uloženo mnogo miliona evra, a i završni turnir se igra u Istanbulu. Turska ekipa je najbolje igrala u prvom kolu kada je u gostima pobedila Partizan. Barać nije imao odgovora zašto tim od tada igra lošije.

Povezana vest:  Gavrilović: Naša je obaveza da idemo na pobedu protiv Albe

-Ne znam šta se dešava. Valjda smo nova ekipa, svi su novi igrači I treba nam vremena da se uigramo. Jednu utakmicu odigramo odlično, drugu izgubimo – rekao je Barać.

Reprezentativac Hrvatske često ima problema sa ličnim greškama. U Beogradu je za dva minuta napravio tri penala, a u Madridu dva.

-Jeste to problem, mislim da sam u Beogradu oborio rekord, a onda i u Madridu za kratko vreme dve greške, jurim sve rekorde – rekao je uz osmeh Barać.

Povezana vest:  Vujošević: Rezultati Cedevite su u najvećem neskladu

On će biti jedan od igrača koji će čuvati najopasnijeg igrača Partizana, Nikolu Pekovića.

-Moram da ga čuvam i zaustavim, iako imam problema sa penalima. Moramo, jednostavno, da dobijemo, a videćemo sutra šta će biti – rekao je Barać.

Utakmica Efes – Partizan igra se sutra od 19.00.