navijaci_pionir_partizan 

Džejms sutra protiv Širokog debituje za Partizan
 
Amerikanac Dominik DŽejms debitovaće za Partizan sutra uveče protiv ekipe Širokog, u utakmici 20. kola Jadranske lige.
Crno-beli su pre dva dana konačno rešili administrativne probleme sa Džejmsovim bivšim klubom, Arisom iz Soluna, pa su uklonjene sve prepreke da odlični plejmejker zaigra u dresu srpskog šampiona.
Duel protiv Širokog ujedno je i poslednja provera uoči završnice Kupa Radivoja Koraća, koja je na programu narednog vikenda u Nišu.
Trener Partizana Vlada Jovanović rekao je da njegov tim očekuje izuzetno ozbiljan protivnik.
-Široki je jedino pravo iznenađenje Jadranske lige. Po njihovih izjavama na početku sezone, moglo se zaključiti da su formirali tim za opstanak, međutim, ispostavilo se da su napravili dobru selekciju koja pravi odlične rezultate – rekao je Jovanović.
Trener crno-belih je dodao da je protivnik u dosadašnjem delu prvenstva dokazao da nije ekipa koja pobeđuje samo na domaćem terenu.
-Dobijali su mečeve i pružali dobre partije i na gostovanjima. Imaju pet pobeda, igraju jako dobru košarku i zaslužuju pun respekt, tako da moramo da budemo skoncentrisani i ozbiljno priđemo meču – rekao je Jovanović.
Partizan je trenutno na trećoj poziciji sa skorom od 13 pobeda i šest poraza, dok je Široki u dosadašnjem takmičenju zabeležio 11 puta i osam poraza.
Utakmica 20. kola Jadranske lige Partizan – Široki igra se sutra od 20 časova u dvorani Pionir.

 

Povezana vest:  Ana Dabović MVP šampionata