vlada_jovanovic_par_krka

Vlada Jovanović: Ozbiljno shvatamo Hemofarm

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović upozorio je danas da crno-beli ne smeju olako da shvate ekipu Hemofarma, uprkos činjenici da su Vrščani imaju krizu igre i rezultata.

-Naš cilj do kraja sezone je da izborimo fajnal for i bez obzira koliko je to blizu moramo da budemo ozbiljni i da poštujemo sve ekipe sa kojima se susrećemo. Ove godine su krenuli sa podmlađenim sastavom, u toku sezone su ostali bez dva ključna igrača i promenili su trenera. Ono što je do sada bilo, sigurno će tako i ostati, agresivni su na oba dela terena i u napadu i u odbrani – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Bogdanović za pobedu Fenerbahčea, PAO bolji od Reala

Hemofarm je trenutno na 12. poziciji na tabeli sa pet pobeda i 16 poraza, dok Partizan zauzima treće mesto sa 15 pobeda i šest poraza.

-Hemofarm ima stvarno veliki broj jako mladih i talentovanih igrača koji će kroz predstojeće utakmice želeti da dokažu svoj kvalitet. Mi sigurno moramo ozbiljno da ih shvatimo, pre svega iz razloga koje sam naveo, a i zbog toga što će se oni dosta motivisati protiv ekipe Partizana – dodao je trener crno-belih.

Povezana vest:  Selektor Ivković zadovoljan pripremama u Folgariji

Utakmica 22. kola Jadranske lige igra se sutra od 20 sati u hali Milenijum u Vršcu.