omar_tomas_cz_buducnost

Crvena zvezda osudila fizički napad na Tomasa

 

Košarkaški klub Crvena zvezda najoštrije je osudio fizički napad na prvotimca Omara Tomasa, koji je brutalno pretučen u centru Beograda. Incident se dogodio u noći između srede i četvrtka u klubu „Plastik“, gde je Tomas od momenta dolaska konstantno provociran i potom pretučen od nekolicine napadača, saopštila je Crvena zvezda.

Povezana vest:  NBA VESTI, San Antonio opet pao posle tri produžetka

-Tomas je bio u društvu prijatelja iz Amerike kada ga je udario nepoznati mladić, a nakon prepirke napala ga je grupa od šest-sedam osoba i pretukla. Tom prilikom korišćena je flaša i takozvani bokseri, pa je Tomas odmah posle napada odvežen na Vojnomedicinsku akademiju, gde mu je ukazana lekarska pomoć – stoji, između ostalog, u saopštenju crveno-belih.

Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Tamiš na korak od istorijskog uspeha

-Našem igraču su konstatovane lakše telesne povrede, a tada je i dao izjavu pripadnicima MUP-a. U cilju istrage klub je zamoljen da se u četvrtak ne oglašava povodom ovog slučaja. Najoštrije osuđujemo fizički napad na Tomasa i pozivamo nadležne organe da sprovedu sve neophodne mere kako bi počinioci bili otkriveni i procesuirani – poručio je KK Crvena zvezda.

Povezana vest:  Prodato 15.400 ulaznica za revanš sa Budiveljnikom