pobednici-turnira

“Trojka iz bloka“ za pomoć porodici Balović
 
Takmičenje u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ održano je danas na otvorenim terenima Osnovne škole „Laza Kostić“ na Novom Beogradu sa ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju kuće porodici Balović iz sela Rajetiće u Raškoj oblasti.
Prema rečima organizatora humanitarne manifestacije Stefana Ječmenice, za šestočlanu porodicu Balović, koja živi u trošnoj kući, prikupljeno je 121.000 dinara.
-Ovo je samo prvi deo akcije, sledeće nedelje organizovaćemo žurku na kojoj će, nadam se, biti prikupljeno dovoljno sredstava – rekao je Ječmenica.
Na školskom terenu u novobeogradskom Bloku 23 okupilo se 100 košarkaša, a pobedu je odneo Jovan Radulović, koji je u finalu pogodio 13 trojki.
Akciju su otvorili proslavljeni naš košarkaš Dejan Milojević i član grupe „Beogradski sindikat“ Boško Ćrković Škabo, dok je Košarkaški savez Srbije takmičarima omogućio lopte.
-Organizatori su me pozvali i ja sam se odazvao, jer je turnir humanitarnog karaktera. Jeste da šutiranje trojki nije baš moj stil, ali od kad sam se povukao, ne igram puno košarku i prepuštam je mlađim snagama – rekao je Milojević.

 

Povezana vest:  Zvezda igra protiv MZT, misli na Budiveljnik