aleksandar_trifunovic_trener_kk_crvena_zvezda24. KOLO NLB LIGE

Trifunović: želimo da se nadigravamo sa Hemofarmom

 

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra vršačkom Hemofarmu u utakmici 24. kola regionalne NLB lige i prema rečima trenera „crveno-belih“ Aleksandra Trifunovića, uprkos velikim problemima, postoji želja za nadigravanjem sa kvalitetnim protivnikom.

-Najviše me brinu brojne povrede i iscprljenost igrača nakon napornog puta do Kanarskih ostrva, gde smo igrali meč Evrokupa protiv Gran Kanarije. Na utakmici u Vršcu sasvim sigurno u ekipi neće biti Amerikanca Majka Tejlora, dok je igranje Nemanje Nedovića i Filipa Videnova pod znakom pitanja – rekao je Trifunović.

Povezana vest:  Radonjić: Derbi odlučili sitni detalji

Mladi stručnjak je istakao da su Vršcani vrlo ozbiljan tim koji ima realne šanse da se domogne plasmana na završni turnir regionalnog takmičenja.

Krilni igrač Marko Kešelj naglasio je da Hemofarm na svakoj poziciji u sastavu ima nekoliko kvalitetnih opcija.

-Nećemo se predati, iako se suočavamao sa nagomilanim problemima. Pokušaćemo da se u kratkom roku oporavimo i pronađemo način da ostvarimo veoma značajan trijumf – poručio je Kešelj.

Povezana vest:  22. KOLO KOŠARKAŠKE LIGE SRBIJE, Vojvodina - Sloga 88:75

Izostanak plejmejkera Tejlora u mnogome će otežati posao spoljnoj liniji „crveno-belih“, a prema rečima Borisa Bakića jedini način da se prevaziđe teška situacija je maksimalno angažovanje na meču u Vršcu.

-Sa Hemofarmom smo prethodne sezone odigrali dosta neizvesnih i iscrpljujućih utakmica –  podsetio je Bakić, obećavši navijačima popularnog kluba veliku borbu u duelu sa „farmaceutima“.

Povezana vest:  Danilović: Partizan neće naškoditi interesima Srbije

Susret Hemofarm – Crvena zvezda igra se sutra od 19 časova u dvorani „Milenijum“ u Vršcu.