zvezda_slavlje_2012_okt

Zvezda u sredu igra trening meč protiv Galatasaraja

Košarkaši Crvene zvezde odigraće u sredu od 18 sati u dvorani Pionir prijateljsku utakmicu protiv turskog Galatasaraja, a meč će biti zatvoren za javnost, saopšteno je danas na sajtu crveno-belih.
Trener Zvezde Vlada Vukoičić rekao je da je utakmica protiv Galatasaraja odličan test da vidi gde se njegov tim nalazi u ovom trenutku.
-Pojavila se mogućnost da odigramo trening utakmicu sa tako jakim timom što smo oberučke prihvatili. To će biti odlična provera, jer Galatasaraj ima zaista veoma kvalitetan sastav prepun iskusnih igrača. Utakmicu ćemo iskoristiti da u ritam vratimo Eltona Brauna koji je nedelju dana bio van ekipe, da pokušamo što je moguće više u sistem da uvedemo novo pojačanje Majkla Skota, ali i da meč iskoristimo kao proveru pred važan duel u subotu protiv Solnoka – rekao je Vukoičić.
Galatasaraj, koji će kao i Crvena zvezda ove sezone igrati u Evrokupu, u dosadašnjem delu turskog šampionata nije pretrpeo nijedan poraz.
Ekipu sa klupe predvodi iskusni trener Ergin Ataman, dok vodeće igrače tima čine Dejvid Houkins, Henri Domerkant, Bonifejs Ndong, Džamont Gordon, kao i srpski reprezentativac Milan Mačvan.

Povezana vest:  NBA VESTI, Lejkersi najzad u plusu