mladjan_silobad (1)

Šilobad: Trebaju nam oni koji bodre klub, ne novi troškovi

 

Direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je danas da klubu nisu potrebni  navijači koji će da prekidaju utakmicu, kao i da da podela među simpatizerima donosi nove troškove klubu. Pristalice crno-belih su podeljene u dva tabora i nalaze se na različitim tribinama hale Pionir, i drugih borilišta u drugim sportovima, a u subotu je jedna od njih izazvala prekid meča Jadranske lige Partizan-Cibona, zbog čega klub čeka kazna.

Povezana vest:  Budućnost Voli ubedljiva protiv Cibone

-Mi smo posle subote seli da vidimo kakav zvaničan stav kluba da zauzmemo. Mi nikada nismo određivali ko sme a ko ne sme da dolazi na utakmice, nama su svi isti, ali nam ne trebaju oni koji će da prekidaju utakmice, već oni koji će da bodre klub – rekao je Šilobad.

Povezana vest:  Nju Orleans savladao Hjuston, Klivlend vezao dve pobede

Prekid u subotu trajao je oko pola sata, a meč je mogao i da se ne nastavi. Utakmica je nastavljena tek pošto je otcepljena frakcija organizovanih navijača napustila tribinu na zahtev sudije. Zbog brojnih sukoba dve frakcije na raznim borilištima i van njih, Partizanu su porasli troškovi organizacije svake utakmice.

-Mi ne možemo da utičemo na podeljenost navijača, oni to moraju da reše sami među sobom. To nam i otežava organizaciju, jer mi kao domaćini, bez protivničkih simpatizera, moramo da angažujemo više redara, tako da su troškovi organizacije svake utakmice veći za 30 do 35 odsto – rekao je Šilobad.

Povezana vest:  Jadranska liga: Minut ćutanja za Šapekoense