marina miljkovic 1 (3)

Maljković: Želimo da odbranimo šampionsku titulu

Trener košarkašica Partizana Marina Maljković rekla je danas da je Crvena zvezda ozbiljan protivnik, ali da njena ekipa želi da nastavi sa pobedama i odbrani titulu šampiona Srbije. Košarkašice Partizana i Crvene zvezde sutra od 18 sati u Hali sportova igraju prvu polufinalnu utakmicu prvenstva Srbije.
Partizan je ove sezone jednom igrao sa Zvezdom, u četvrtfinalu Kupa u Lazarevcu, a izabranice Marine Maljković pobedile su sa 77:62.
-Crvena zvezda je ozbiljan protivnik, u šta smo se uverili i u Kupu u Lazarevcu. Pored mladosti, poseduju i veliki kvalitet. Što se nas tiče želimo i treći trofej i da na najlepši način završimo sezonu – rekla je Maljkovićeva.
Kapiten Partizana Milica Dabović rekla je da njena ekipa neće žuriti i da ide korak po korak.
-Da bismo ostvarili zacrtane ciljeve moramo da pobeđujemo. Idemo iz utakmice u utakmicu sa velikom željom za pobedom – rekla je ona.
Crno-bele su ove sezone bez poraza osvojile regionalnu ligu i osvojile Kup Milana Cige Vasojevića. U drugom polufinalu sastaju se Radivoj Korać i Vojvodina. Serije se igraju na dve pobede, a druge utakmice na programu su u subotu, u Beogradu, odnosno Novom Sadu.

Povezana vest:  Teodosić i Klipersi pobedili favorita Hjuston