muata nikolic 1 zvezda radnicki (13)

Nikolić: Imamo kvalitet za trijumnf u derbiju

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić smatra da njegov tim ima kvalitet za trijumf u derbiju 4. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde u Beogradu.
-Radnički je dosta utakmica u gostima odigrao kako valja i pobedio. Svako svakog može da nadigra, to važi za celu sezonu, pa i mi Zvezdu u Pioniru. Igrali su i oni dosta otvorenih utakmica na domaćem terenu, a pobediće tim koji bude raspoloženiji za igru – rekao je Nikolić.
Trener Kragujevčana smatra da njegovi izabranici mogu pobede svaku ekipu i kod kuće i na strani. 
-Sa Zvezdom smo odigrali mnogo utakmica, nema tu nepoznanica, igrači se dobro poznaju. Oni su tim za najviši domet Superlige. Igrali su i u Evropi, imaju teske utakmice u sezoni, ali i njima se dešavao pad u pristupu. A, kao i u Jadranskoj ligi, ni u domaćem prvenstvu nema otpisanih ekipa, svako želi da se dokaže. Pošto se njima desio poraz protiv Partizana, a mi smo izgubili bodove od Mege, i jednoj i drugoj ekipi nikako ne prijaju dva poraza u ranoj fazi Superlige, pa očekujem dobru utakmicu – kazao je Nikolić.
Strateg Radničkog naveo je da je stručni ?tab spokojan, jer za nacionalno prvenstvo ima dovoljno „dugačku klupu“.
-Radnički ima na raspolaganju dovoljan broj igrača da uvek ima neko ko se ‘ne skida’. Zdravlje nas služi uoči utakmice u Pioniru, a konačan sastav odrediću nakon poslednjeg treninga – poručio je Nikolić.
Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igra se sutra u Pioniru od 18 sati.

Povezana vest:  Kapiten Sijene Šon Stounruk objavio kraj karijere