mladjan silobad (2)

Šilobad: Račun je odblokiran, ali borba tek predstoji

Direktor Partizana Mlađan Šilobad potvrdio je danas agenciji Beta da je račun tog košarkaškog kluba odblokiran i naglasio da tek sad prestoji borba da se obezbedi budžet kluba i funkcionisanje u predstojećoj sezoni. 
-Drago mi je što je račun konačno odblokiran, uložili smo velike napore da se to postigne. Zahvaljujem se i bankama koje su nam omogućile garancije -rekao je Šilobad.
Partizan, kome je račun bio blokiran od 14. juna ove godine, sa Poreskom upravom je potpisao ugovor o reprogramu duga i u sledeća 24 meseca platiće pun iznos glavnice i pristigle kamate. 
-Dug je reprogramiran na 24 rate, plaćamo i glavnicu i kamatu, da neko ne pomisli da nam je nešto oprošteno ili da smo imali neki popust. Drago mi je što možemo konačno da se posvetimo košarci, iako nam tek predstoji borba da obezbedimo normalno funkcionisanje kluba u predstojećoj sezoni – kazao je Šilobad. 
On je naveo da mu je krivo što je Partizan u prethodnom periodu bio poređen sa firmama koje se bave proizvodnjom.
-Moram da kažem i da mi je krivo što smo u proteklom periodu bili poređeni sa firmama koje su isto bile u blokadi, a koje se bave proizvodnjom. Mislim da sport, koji osim fudbala nije profitabilna delatnost treba da ima drugačiji tretman nego ta preduzeća – rekao je Šilobad. 

Povezana vest:  NBA VESTI, Klivlend izjednačio najduži gubitnički niz u jednoj sezoni