dejan milojevic press (4)

Milojević: Partizan je favorit, ali idemo na pobedu

Trener košarkaša Mega Vizure Dejan Milojević rekao je danas da je Partizan apsolutni favorit protiv njegovog tima, ali da ekipa iz Smedereva ide na pobedu u svakoj utakmici.
-Partizan je apsolutni favorit, kandidat za trofej u Jadranskoj ligi. Napravili su dobar tim, imaju vrhunskog trenera Duška Vujoševića, od koga sam ja učio košarku. Daćemo sve od sebe i želimo da pobedimo, zašto da ne – rekao je Milojević.
Mega će sutra u 18.00 gostovati Partizanu u beogradskoj hali Pionir u drugom kolu Jadranske lige.
-Mi smo debitovali u Jadranskoj ligi u prošloj utakmici, imali smo dosta veliku tremu i nadam se da će protiv Partizana sve to izgledati mnogo bolje i da ćemo u nastavku prvenstva igrati slobodnije – kazao je Milojević.
Mega je debitansku sezonu u regionalnom takmičenju počela porazom od Cedevite, a Milojević je rekao da nije zadovoljan iako je hrvatska ekipa bila favorit.
-Ja sam, stvarno, čovek koji želi da pobedi svaku utakmicu, ali videćemo gde će nas to dovesti na kraju sezone. Cedevita je kvalitetnija na papiru, svakoga treba poštovati, ali se nikoga bojati. Nisam zadovoljan zbog rezultata u prvom kolu – rekao je on.
Mega je u prvom kolu izgubila od Cedevite sa 72:62, dok je Partizan bio ubedljiv protiv Igokee i pobedio sa 67:56.

Povezana vest:  Ivkoviću nagrada za najboljeg trenera Evrolige