karte czUlaznice za Solnok od nedelje u prodaji

Prodaja ulaznica za utakmicu petog kola ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Solnoka počinje u nedelju 27. oktobra. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a (TC Ušće, Kombank arena, Bilet centar, Dom omladine, knjižare Delfi i još 150 prodajnih mesta širom Srbije) od 10 do 22 sata. Na dan meča karte će se prodavati i na blagajni dvorane Pionir od 15 sati pa sve do početka utakmice.
Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1000, a za ložu 1500 dinara. Meč između Crvene zvezde Telekom i Solnoka na programu je u ponedeljak 28. oktobra od 20 sati i 30 minuta.
Takođe, podsećamo Vas da na biletarnici Eventima u TC Ušće i dalje možete kupiti sezonske ulaznice KK Crvena zvezda Telekom, a posebno apelujemo na sve vlasnike godišnjih karata za tribine koji još nisu izvršili zamenu ulaznica da to učine što pre kako ne bi imali problema prilikom očitavanja bar koda na ulazima. Zamena sezonskih ulaznica za tribine takođe se vrši na biletarnici Eventima u TC Ušće.

Povezana vest:  Kuzmić najkorisniji igrač 11. kola Jadranske lige