katic 11
Katić: Idemo korak po korak, prvo da pobedimo Borac
 
Košarkaši Crvene zvezde Telekom u prvom kolu Superlige Srbije dočekuju čačanski Borac. Utakmica je na programu u subotu 5. aprila u dvorani Pionir sa početkom u 19 sati. Ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a na dan utakmice karte će se prodavati i na blagajni Pionira od 15 sati.
Duel sa Čačanima crveno-beli očekuju posle iscrpljujućeg duela sa Uniksom u prvom meču polufinala Evrokupa, a dodatna otežavajuća okolnost je i podatak da trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Ivana Radenovića i Branka Lazića. Ipak, svi u taboru Zvezde su rešeni da domaći šampionat započnu pobedom:
– Za duel sa Borcem iz Čačka spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Naša želja je da pobedom startujemo u Superligi i da nastavimo niz veoma dobrih igara – počeo je priču Raško Katić i potom dodao:
– Poprilično smo fizički i emotivno ispražnjeni posle duela sa Uniksom, ali mi smo tim koji je ove sezone pokazao da zna da igra pod opterećenjem, u utakmicama koje moraju da se dobiju. Sigurno je da nam neće biti lako, jer će igrači Borca biti silno motivisani i zato moramo da im odgovorimo čvrstom i disciplinovanom igrom – konstatovao je Katić.
Iskusni centar crveno-belih izneo je ambicije u domaćem takmičenju:
– Očekivanja su ista kao i do sada. Ne želimo ništa da prejudiciramo, idemo stepenik po stepenik. Počinje novo takmičenje i to će biti prilika za naše novo dokazivanje. Kao i do sada, nećemo gledati mnogo unapred, fokusiraćemo se samo na prvog narednog protivnika i truditi se da još više podižemo formu kako bismo bili najbolji kada je najpotrebnije – zaključio je Katić.
Povezana vest:  CSKA očekivano bolji od Žalgirisa