dule vujosevic i ekipaVujošević: Želimo novu titulu domaćeg šampiona

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegova ekipa ima najviše ambicije pred start Superlige Srbije.
-Naše aspiracije su na najvišem nivou kada je u pitanju domaći šampionat. Od prve utakmice sa Radničkim u Kragujevcu, želimo da budemo na tom kursu i opravdamao činjenicu da smo 12 godina uzastopno prvaci. Sigurno neće biti lako, jer su pretenzije drugih klubova sve veće – rekao je Vujošević.
Trener crno-belih rekao je da ih u prvom kolu Superlige očekuje teško gostovanje u Kragujevcu, ali da veruje u pobedu svojih košarkaša.
-Radnički je u Jadranskoj ligi i Evrokupu pokazao zavidan nivo kvaliteta. Kragujevčani će biti maksimalno motivisani jer igraju na svom terenu, a činjenica da se kroz Superligu stiče pravo da se bude među četiri ekipe u regionalnom šampionatu, sigurno ih dodatno motiviše – rekao je Vujošević.
Vujošević je rekao i da njegovi košarkaši ovu sezonu Superlige Srbije žele da otpočnu pobedom kao i da veruje da će cela ekipa biti maksimalno koncentrisana kako bi došla do pobede.
-Način igre koju prikazuje Radnički dovljno je upozorenje za nas, I iziskuje maksimalnu koncentarciju i spremnost mojih košarkaša. Moramo biti spremni za sve što nas očekuje, jer želimo da pobedom otpočnemo sezonu – rekao je strateg Partizana.
Utakmica prvog kola Supelige Srbije između Radničkog i Partizana na programu je sutra sa početkom od 18.00 sati.

Povezana vest:  FMP ubedljvo pobedio Cibonu