Olimpijsko druzenje u CackuOlimpijsko druženje sa Vojvođanskom bankom u Čačku

Vojvođanska banka i Olimpijski komitet Srbije nastavljaju tradiciju organizovanja edukativno-sportskih takmičenja širom zemlje pod nazivom „Olimpijsko druženje sa Vojvođanskom bankom“. Danas smo na centralnom gradskom trgu u Čačku promovisali olimpijske vrednosti, a u interesantnim sportskim nadmetanjima učešće su uzela deca od četvrtog do šestog razreda osnovnih škola.

Pored takmičenja, za osnovce je organizovan i edukativni kviz putem koga su mogli da provere i testiraju svoja znanja o Olimpijskim igrama. Nagradu je osvojila OŠ „Dr Dragiša Mišović“, kojoj Vojvođanska banka pruža jedinstvenu mogućnost da u finalnom rangiranju uz pobedničke škole iz Obrenovca, Loznice, Vranja i Požege, osvoji nagradu u vrednosti od 100.000,00 RSD za opremanje škole sportskim rekvizitima.

Povezana vest:  ANDRIJA GERIĆ UČESTVOVAO NA EKOLIMPIJADI U SOMBORU I NAJAVIO SPORTSKI IZAZOV IZMEĐU SOMBORA I PANČEVA

„Sport je važan deo razvoja svake ličnosti, a posebno kod dece. On im donosi jednu vrstu discipline, uči ih upornosti i istrajnosti, kako da se nose sa usponima i padovima. Sve su to važne osobine u izgradnji čvrstog i stabilnog karaktera. Takođe, sport sa sobom donosi i druženje, kroz koje deca imaju priliku da se nauče timskom radu i uopšte radu na zajedničkom cilju, što je važno kako za sam sport tako i za život. Upravo su to vrednosti na kojima i mi gradimo našu korporativnu kulturu“, izjavio je ovim povodom Zoran Dobrosavljević, direktor filijale Vojvođanske banke u Čačku.

Povezana vest:  OI 2016, Stević odustao, Van Avermetu zlatna medalja u Riju

„Zahvalio bih se Olimpijskom komitetu Srbije i Vojvođanskoj banci, koji su organizovali ovaj događaj. Kancelarija za mlade ih u tome podržava, a sve u cilju promovisanja sportskog i omladinskog duha u Čačku, jer želimo da pospešimo aktivizam, timski i takmičarski duh. Takođe zahvalio bih se i školama na učešću u ovim edukativno-sportskim radionicama i poželeo im da možda neki novi olimpijac bude baš iz Čačka“, izjavio je povodom današnjeg događaja Vladimir Grujović, načelnik uprave za lokalni i ekonomski razvoj Čačka i predstavnik Kancelarije za mlade.

Povezana vest:  OI 2016, Mo Farah pao, podigao se i odbranio zlatnu medalju u trci na 10.000 metara

Vojvođanska banka je već četvrti olimpijski ciklus za redom zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije, a projekat „Olimpijsko druženje sa Vojvođanskom bankom“ je samo jedan od aktivnosti koju banka realizuje u cilju podrške sportu i promocije olimpijskih vrednosti.