Olimpijski komitet Srbije i TOYOTA Srbija potpisali su danas pismo o namerama kojim je najavljeno partnerstvo ove dve kuće u olimpijskom ciklusu Tokio 2020.

Kao top partner Međunarodnog olimpijskog komiteta u novom olimpijskom ciklusu TOYOTA će na lokalnom nivou biti deo sponzorskog pula Olimpijskog komiteta Srbije, a na putu za Tokio 2020. TOYOTA će biti zvanično vozilo Olimpijskog tima Srbije.

Povezana vest:  ZOI SOČI 2014, Italijanski reprezentativac izbačen sa ZOI zbog dopinga

Na 53. Međunarodnom salonu automobila svojim potpisima partnerstvo su najavili predsednik Toyota Adria Grupe, gospodin Kensuke Tsuchiya i generalni sekretar OKS Đorđe Višacki.

Predsednik Toyota Adria Grupe, gospodin Kensuke Tsuchiya rekao je: „Olimpijske vrednosti su i Toyota vrednosti. Cilj olimpizma je da sport bude na usluzi harmoničnom razvoju ljudske vrste. Toyota je sa druge strane predvodnik puta ka razvoju tehnologije budućnosti, koji će obogatiti živote širom sveta sigurnim i odgovornim načinima za prevoz ljudi. Što bolja mobilnost za sve nas, to je naš moto.“

Povezana vest:  VLADE DIVAC SE DRUŽIO SA MLADIMA BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki istakao je da zadovoljstvo kada neka od kompanija top partnera Međunarodnog olimpijskog komiteta prepozna značaj ulaganja i građenja partnerstva i na lokalnom nivou i dodao: „Drago nam je što već na početku građenja sponzorskog pula dobijamo ovakvu kompaniju za partnera. Siguran sam da će se ova saradnja odvijati na obostrano zadovoljsto i da ćemo na putu za Tokio zajedno biti na putu pravih vrednosti.“

Povezana vest:  Real protivnik tima MLS lige na ol-star meču