memorijal im ljubenkovic levoKUGLANJE
Ljubenkovićeva i Pantić pobednici „Memorijala Ivane Marković“

Kuglaš superligaša Vodovoda iz Kragujevca Milovan Pantić i reprezentativka beogradskog srpskoligaša Pobednika, bronzana sa kadetskog Svetskog kupa u Brnu ove godine Kristina Ljubenković, pobednici u su drugog „Memorijala Ivana Marković“ u spomen na kuglašicu ženskog kuglaškog kluba Šumarice iz Kragujevca.
Pantić je trijumfovao 578 čunjeva. Drugo mesto osvojio je Vlada Đorđević (Vodovod) sa 577 čunjeva, dok je treći bio takođe član Vodovoda Dragoslav Vuksanović sa 569 čunjeva.
U konkurenciji žena – aktivnih kuglašica, Kristina Ljubenković (Pobednik) je slavila sa 527 čunjeva ispred drugarice iz kluba Ivane Ivanović koja je oborila 503 čunja. Treća je bila takođe kuglapice Pobednika Milica Antić 499 čunjeva.
Dušan Ćuk iz Beogradskih elektrana bio je najbolji rekreativac (igrali su 60 hitaca) sa 264 čunja. Drugo mesto osvojio je njegov drug iz ekipe Radomir Mirović sa 231 čunj. Treće mesto pripalo je Srđanu Đokiću iz ekipe Energetika d.o.o. iz Kragujevca sa 205 čunjeva.
U konkurenciji žena – rekreativki slavila je Dragana Rosić iz Energetika d.o.o. sa 240 čunjeva. Drugo mesto osvojila je Lidija Radovanović iz Beogradskih elektrana sa 183 čunja i treće mesto pripalo je Blanki Jelenić, takođe iz Beogradskih elektrana, sa 159 čunjeva.
Sudile su savezne sudije Vlada Đorđević, Momčilo Marković, Petar Kurtić i Stojadin Petković.
U Organizacionom odboru memorijalnog turnira bili su Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović, Petar Matović i Slavoljub Bošković. Organizaciju su pomogli brojni prijatelji kuglaškog sporta.

Povezana vest:  ZOI VANKUVER, Guvernerka Kanade otvara Zimske igre