Hokejaši Crvene zvezde savladali su NS Stars rezultatom 9:0 (3:0, 3:0, 3:0), u utakmici broj 5 Prvenstva Srbije u sezoni 2016/17. igranoj danas u ledenoj dvorani „Spens“.

„Crveno-beli“ su opravdali ulogu favorita i ubedljivo slavili u Novom Sadu, iako su samo dvadesetak sati ranije igrali težak meč Državnog prvenstva Slovenije protiv Medveščaka u kojem su takođe slavili rezultatom 3:1.

Povezana vest:  Timski državni prvak u skvošu za 2015 - ekipa Skvošlenda

Trener gostiju Nenad Milinković pružio je veću minutažu mlađim snagama, a tu priliku najbolje je iskoristio Aleksa Vukotić koji je postigao dva gola, koliko i ruski internacionalac Mark Soljankin. Ipak, najbolji pojedinac meča bio je Ivan Glavonjić koji je zabeležio het-trik uz dve upisane asistencije. Odličan je bio još jedan ruski hokejaš Aleksandar Zubricki koji je uz jedan pogodak zabeležio i tri asistencije, dok je po gol i asistenciju imao Stefan Požar.

Povezana vest:  Četiri ruska biatlonca optužena za doping

Na tabeli Prvenstva Srbije vodi Partizan sa devet bodova iz četiri utakmice, Crvena zvezda ima šest uz meč manje, dok su bez bodova NS Stars (tri odigrane utakmice) i Vojvodina koja još uvek nije odigrala nijedan susret.

Novosadski „crveno-beli“ će prvi meč u sezoni odigrati u ponedeljak od 20 časova kada u ledenoj dvorani „Pionir“ gostuju aktuelnom šampionu Partizanu.

Povezana vest:  Peruničić sa legendom srpskog fudbala u Dohi