Marko Marinković, prvotimac superligaša Kragujevca pobedio je na Prvenstvu Kragujevca, kvalifikacionom za Prvenstvo Srbije – region Centar oborivši 619 čunjeva na kuglani u Kragujevcu.
Dominirali su kuglaši Kragujevca osvojivši prvih sedam mesta! Drugi je bio Dejan Trifunović sa 608, treći Vlada Đorđević sa 598 čunjeva.

Marko Joksimović na četvrtom mestu oborio je 597 čunjeva, dok je Darko Marković na petoj poziciji srušio 587 čunjeva. Aleksandar Milinković je šesti sa 596 čunjeva, a Dragoslav Vuksanović sedmi sa 585 čunjeva. Osmo mesto, u konkurenciji preko 30 kuglaša pripalo je Goranu Markoviću iz Mladosti (Kragujevac) sa 568 čunjeva. Četvorica najboljih kuglaša kvalifikovala su se za Prvenstvo Srbije – region Centar u januaru iduće godine.
U ženskoj konkurenciju slavila je mlada Ena Grubor (Mladost, Kragujevac- na dvojno za Singidunum, Beograd) sa 507 čunjeva ispred Nataše Đorđević sa 490 i Ane Ćirić sa 467 čunjeva. Žene idu na Prvenstvo Srbije – Centar po slobodnoj prijavi.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Von nedodirljiva u superveleslalomu

– Kuglaški savez Grada Kragujevca, iskoristio je ovo takmičenje da organizuje i lepo druženje i proslavili smo kraj uspešne sezone – istakao je Dragoslav Vuksanović, predsednik KS Grada Kragujevca. – Zahvaljujem se sjajnom sudijskom timu koji je vodio glavni sudija Miodrag Pešikan, a asistirali su mu Vlada Đorđević, Dušan Radulović, Aleksandar Milinković i, kao tehnička podrška, Dejan Stojanović.

Povezana vest:  Udovičić: Dobijena upotrebna dozvola za atletsku dvoranu u Beogradu