U poslednjem vikendu klupskog ragbija očekuje nas vrhunac prolećnog dela sezone. Najavili su zahlađenje u Beogradu, a ragbisti obećavaju da će na terenima SC Makiš kod Ade Ciganlije biti vrelo.

Očekuje nas dupli program i dve utakmica sa velikim značajem. Borba za trofej Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana obećava veliku borbu tokom 80 minuta, a obe ekipe imaju posebne motive. Crveno-beli su do sada ne poraženi i osvajanje ovog trofeja značiće veliki korak ka ostvarenju ambicioznog cilja koji su postavili na početku godine – osvajanje sva 4 trofeja u 2018. Srušiti snove najvećeg rivala je dovoljan motiv sam po sebi, a činjenica da će se Partizan boriti za prvi trofej u sezoni govori da će osim čistog rivaliteta ovo biti borba puna sportskih motiva. Kada imamo ovakvu podlogu, a sport borben kao ragbi, ostaje samo da navedemo detalje i uputimo zvaničan poziv:

Povezana vest:  Nevena Ignjatović održala humanitarnu aukciju

Crvena zvezda – Partizan, finale Kupa Srbije

SC Makiš, nedelja 18h

Kao uvod za ovu utakmicu očekuje nas još jedna borba u kojoj neće nedostajati ni najmanje motiva za pobedom. Dorćol dočekuje Radnički iz Niša u reprizi prošlogodišnje utakmice koja je za malo koštala Dorćolce opstanka u ligi, nakon pobedonosnog eseja Aleksandra Pavlovića u poslednjim trenucima utakmice.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Ubedljiv trijumf Beostara protiv Viteza

Ova utakmica, koja bi opet mogla da bude presudna za opstanak u ligi, počinje u 16h.

Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu na Makišu i uvere se u ogroman napredak ragbija u Srbiji. Nije fraza, ovi momci zaista igraju do poslednje kapi znoja i ostavljaju srce i dušu na terenu.