sport_fest_2

Završen sedmi po redu Belgrade Sport Fest

 

Sedmi po redu Belgrade Sport Fest trajao je od 15. do 19. juna na platou ispred UŠĆE Shopping Centra i završen je juče kada su oni najmlađi uživali u prezentaciji sportskih kreativnih dečijih radionica.

Festival sporta je naišao na odličan odaziv publike. Predstavljena je društveno odgovorna kampanja „Sport sa razlogom–zagrevanje“ kojom je i otvoren Belgrade Sport Fest, a sportisti Paraolimpijskog komiteta Sribije i Specijalne olimpijade Srbije prikazali su 3 sporta: basket, sedeću odbojku i stoni tenis u kome su naši paraolimpijci nepobedivi.

Povezana vest:  KROS KANTRI, Kovalčik pobednica trke u Poljskoj

Brojni klubovi borilačkih veština imali su svoj dan gde su prikazali svoje tehnike u okviru koga je održana akcija „Šta treniraš?“. Posetioci su imali priliku da provere svoju kondiciju i zdravstveno stanje i, od tima doktora Republičkog zavoda za sport, dobiju korisne savete o preporučenoj ishrani i fizičkim aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu i trenutnoj fizičkoj spremnosti.

Povezana vest:  Kanađanin Dejvid Urkuhart novi selektor hokejaša Srbije

Hip-hop i break dance takmičenje uz nastup DJ-a kao i brojni plesni klubovi, dodatno su podgrevali atmosferu gde su se svi prisutni oprobali u sambi, salsi, kapueri… pokušavajući da što preciznije izvedu plesne korake pa je plato ispred UŠĆE Shopping Centra poprimio izgled prave diskoteke na otvorenom.