hipodrom

Na Hipodromu danas počinje nova trkačka sezona i manifestacija „Porodični uskršnji ponedeljak”
 
Nova sezona trka na Hipodromu kod Careve ćuprije počeće u ponedeljak, 16. aprila, u 14 časova. Taka počinje još jedno odmeravanje snaga najboljih srpskih grla u kasu i galopu koje će trajati sve do kraja oktobra, podeljeno u 20 trkačkih dana. Istog dana, u 14.45 časova počeće i manifestacija „Porodični uskršnji ponedeljak”.
– Naši trkački dani se tradicionalno održavaju nedeljom i to je svim redovnim posetiocima Hipodroma dobro poznato. Međutim, oni takođe znaju da se kod nas već nekoliko godina ne trči na sam Uskrs, već da taj trkački dan pomeramo na ponedeljak koji sledi, te je to slučaj i ove godine. Iz rasporeda trkačkih dana za sezonu 2012, takođe se vidi da će se nekoliko trkačkih dana odigrati u subotu. Do ove promene je došlo zbog koordinacije u održavanju takmičenja na drugim hipodromima u zemlji – rekao je Boris Ivković, direktor JP „Hipodrom Beograd”.
Manifestacijom „Porodični uskršnji ponedeljak” zaposleni u „Hipodromu Beograd” pre svega žele da svim porodicama koje su za uskršnje praznike u Beogradu omoguće da na zaista kvalitetan način provedu dan, da zbog toga njihov kućni budžet ne trpi, kao i da privuku nove ljubitelje konja i ovog prelepog sporta.
– U ponedeljak će na startu sezone svakoj porodici za ulazak na Hipodrom biti dovoljna jedna karta. Cene naših karata ostale su nepromenjene i dalje iznose samo 120 dinara.  Svi sadržaji koje smo za taj dan pripremili u krugu Hipodroma biće potpuno besplatni. Kreirajući ih mislili smo prvenstveno na najmlađe. Biće tu besplatna vožnja zapregom koju vuku poniji, besplatna vožnja fijakerom, besplatno jahanje, a održaće se i promocija sladoleda Kompanije „Frikom” – istakao je Boris Ivković.

 

Povezana vest:  NASTAVLJENA AKCIJA „ŠTA TRENIRAŠ“, Praznik sporta u Obrenovcu