expozim_200 

Sajam zimske opreme ovog vikenda u Beogradu
 
Tradicionalni sajam zimske opreme EXPO-ZIM u saradnji sa asocijacijom „Sport za sve“ biće održan od 6. do 9. decembra na Beogradskom sajmu, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Uz učešće više od 90 izlagača, posetioci 27. sajma će moći da kupe novu i razmene ili servisiraju polovnu opremu, pogledaju ponude turištičkih agencija za predstojeću zimu, novogodišnje i božićne praznike. Turističke organizacije Maribora, Istočnog Sarajeva i Crne Gore prvi put će ove godine predstaviti svoje ponude, a deset najvećih ski centara u Sloveniji pojedinačno će uzeti učešće na ovoj manifestaciji. Jedna od atrakcija predstojećeg sajma biće šestosed italijanske firme „Leitner Ag/Spa“, žičara koja će ekskluzivno biti predstavljena posetiocima.
Cene novih modela skija, vezova, sanki, cipela i druge zimske opreme biće snižene od 10 do 40 odsto, dok će posetioci moći da kupe najatraktivnije turističke aranžmane sa popustom od 15 odsto, saopšteno je danas novinarima. Skijališta Srbije za posetioce su obezbedile jedinstvenu ponudu od 10 odsto na ski pas za sve skijaške centre u zemlji.
Povezana vest:  RAGBI, Završena prva korporativna tač ragbi liga