vanja ilic 1Ilić van terena do kraja sezone

Levo krilo Partizana, Vanja Ilić, u 8. minutu meča sa Radničkim zadobio je povredu koja ga je poslala na pauzu do kraja sezone. Nakon urađenih pregleda, potvrđeno je da mu je pukla metatarzalna kost levog stopala zbog čega će nositi gips 4 nedelje.
Iako saigrači ne mogu da računaju na njega do kraja play off-a, Ilić kaže da je uz njih i da će im na svakoj utakmici pružati podršku.
-Ovo je zaista nezgodna povreda, jer kost teško zarasta. Ubija me sama pomisao da sam završio sezonu jer sam se baš spremao za play off, ali pokušavam da razmišljam pozitivno. Baš zato što je za mene sezona gotova, neću žuriti sa oporavkom jer mi je najbitnije da se zalečim kako treba – kaže Ilić.
Povreda nije teško pala samo krilu crno-belih već i njegovim saigračima koji mu stalno šalju poruke podrške.
-Sa momcima iz kluba se čujem svaki dan i oni znaju da sam ja i sad uz njih, verujem u ekipu i nadam se da će mi doneti trofej. Ma, ako ga osvoje, neće mi biti teško da na štakama odem po njega – kaže Vanja na kraju kroz osmeh.
A mi smo pitali i njegove saigrače koliko će im Vanja nedostajati.
-Stvarno će nam faliti, naročito zato što je on vozio Marsu (Marsenića) na trening, a sada to ja moram da radim. Šalim se, jako mi je krivo što mu se ovo dogodilo jer je bio u usponu forme i jedva je čekao borbu za titulu, a njegova požrtvovanost i lucidnost ekipi puno znače. Nedostajaće nam i zbog atmosfere u svlačionici, ali svi smo uz njega, nadam se da će pregurati ovo i sa nama slaviti titulu – kaže srednji bek Partizana, Vladimir Vuković.
-Sigurno da je Vanjina povreda veliki peh i nedostatak za ekipu. Šta je tu je, ostali smo bez jednog od glavnih pokretača ekipe, ali znajući kakvu će zamenu imati u vidu Viktora, sigurno je da se neće mnogo osetiti njegovo neigranje. Poručio bih mu i ovako javno nešto što on zna, a to je da smo svi uvek uz njega i da ćemo mu pomoći da se što lepše i bolje oseća – kako druženjem, tako i pobedama u play off-u. Drži se dreno, uz tebe smo svi, a najviše tvoj kum Marsa – poručuje pivot crno-belih, Mijajlo Marsenić.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Tim veruje u pobede