srb_cg_kraj_(3)
EP ŽENE 2012
Bošković: Malo nedostajalo za novi podvig

 

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore u polufinalu Evropskog prvenstva da mu je žao što ekipa nije napravila još jedan podvig i istakao da je presudila nešto slabija igra u odbrani.
-Imali smo veliku želju, šteta što nismo napravili još jedan podvig. Protivnik je iskoristio našu slabu odbranu, imale su više sreće, a na kraju nismo pogodili poslednji šut. Idemo dalje, treba spremiti ekipu za sutrašnju utakmicu – rekao je Bošković za Radio-televiziju Srbije posle meča u Kombank areni.
Njegova ekipa je u polufinalu Evropskog prvenstva izgubila od Crne Gore sa 27:26. U duelu za bronzanu medalju, Srbija će sutra igrati protiv Mađarske.
-Sutra ćemo opet pružiti maksimum, kao i večeras. Nadam se da ćemo uspeti da povratimo devojke i ponovimo dobre partije – dodao je Bošković.
Srbija je u poslednjem napadu na meču imala šansu za produžetak, ali, do tada najbolja igračica, Biljana Filipović nije uspela da postigne gol.
-Volela bih da nisam dobro igrala, a da smo prošli. Šta je tu je, samo da se smirimo i što bolje spremimo da uzmemo bronzu. Zaslužile smo barem bronzu. Očekivala sam finale, samo mi znamo šta smo prošle, međutim, ovaj put Crnogorke su bile jače – rekla je Filipovićeva kroz suze.
Selekcija Crne Gore će u sutrašnjem finalu igrati protiv Norveške.

Povezana vest:  ČELENDŽ KUP, Partizan pobedio čakovečko Međimurje