igor_butulija_kzn_sep_2011 (2)

Butulija: Marjanović želi da ugasi Crvenu zvezdu

 

Predsednik rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija izjavio je danas da predsednik Saveza Velimir Marjanović želi da ugasi „crveno-bele“. Direktor Super lige oduzeo je danas još dva boda (ukupno četiri) Crvenoj zvezdi zbog neizmirenih dugovanja prema igračima u iznosu od 20.000 evra.

Butulija je objasnio da je Marjanović iskoristio parlamentarne izbore u državi kako bi „na brzinu“ sazvao Vanrednu skupštinu Rukometnog saveza Srbije i smenio određene ljude.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Čak 5.000 policajaca će obezbeđivati meč Srbija – Hrvatska!

-Za direktora lige postavio je člana UO Partizana, predsednik Zajednice prvoligaša je takođe član UO Partizana, a smenio je I predsednika sudijske organizacije. Generalni sekretar je igrao 20 godina u Partizanu, ali on nema nikakve veze sa ovom pričom, jer radi časno i odgovorno posao – rekao je Butulija.

On je dodao da kada je govorio ljudima koji treba da daju Crvenoj zvezdi novac, da će im oduzeti bodovi, oni nisu verovali.

Povezana vest:  Hasanefendić: Naći ćemo put da pobeđujemo na EP

-To se ne događa u drugim sportovima, ne događa se u državi u kojoj je opšta ekonomska kriza – zaključio je Butulija i dodao:

-Jasno je da taj čovek može da radi šta hoće. Kako bi se bilo ko osećao na mojem mestu, da mora da se bori protiv nečije samovolje?.

Marjanović je ranije bio predsednik rukometnog kluba Partizana, sada je član Upravnog odbora, ali i član UO Sportskog društva „crno-belih“.

Povezana vest:  Ivić: Velimir Marjanović je najveći krivac za neuspeh