aleksandar brkovic

Brković: Nant je favorit, ali nećemo se predati

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da je francuski Nant favorit u sutrašnjoj utakmici drugog kola kvalifikacija za EHF kup, ali da se njegovi igrači neće predati.
-Nant je jedna od najboljih francuskih ekipa. Imaju igrače koji su osvajali Ligu šampiona, kao i Svetsko prvenstvo sa svojim reprezentacijama. Nant je favorit. Borićemo se za svaki bod, za svaku loptu. Sve pozitivno na ovom meču smatraću pobedom – rekao je Brković na konferenciji za novinare. 
Kapiten rukometaša Partizana Miloš Kostadinović rekao je da se nada da će njegova mlada ekipa „izgarati“ na terenu i zamolio navijače i javnost da imaju strpljenja. 
-Nant zaslužuje da igra Ligu šampiona. Nadam se da će naša mlada ekipa, uz podršku navijača, izgarati na terenu. Molim navijače i javnost da imaju strpljenja prema mladom timu Partizana – rekao je Kostadinović.
Partizan se sutra od 19.30 sastaje sa Nantom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za EHF kup, meč će biti odigran u sportskom centru Banjica. 

Povezana vest:  Rukometašice Srbije poražene od Holandije