djokovic tivatĐoković se ženi posle pobede na Vimbldonu

Posle druge pobede na Vimbldonu, najbolji svetski teniser Novak Đoković stigao je danas u Crnu Goru gde će se sutra venčati sa dugogodišnjom devojkom.
On je sleteo privatnim avionom na aerodrom u Tivtu.
Đoković, u plavo-beloj majici i crvenom šortsu, sa torbom u kojoj su bila dva teniska reketa i njegova devojka Jelena Ristić viđeni su na obezbeđenoj pisti kada su se sastali sa njegovom porodicom pre nego što su otišli sa aerodroma, preneo je AFP.
Đoković i Ristićeva će se sutra venčati na Svetom Stefanu na privatnoj ceremoniji koja će biti zatvorena za javnost.
Portparol Đokovićeve porodice je za AFP samo rekao da će medijima biti poslato saopštenje, ne navodeći detalje.
Par, koji čeka prvo dete, navodno je hteo privatno venčanje samo sa najbližim prijateljima i rodbinom.
Reporteri AFP kažu da su Sveti Stefan i obližnja luksuzna Kraljičina plaža, gde će biti održano slavlje, zatvoreni za javnost uz diskretno, ali efikasno obezbeđenje da bi se sprečio eventualni dolazak uljeza ili paparaca na venčanje.
Venčanju će prisustvovati Đokovićevi treneri Boris Beker i Marjan Vajda, kao i nekoliko tenisera, među kojima će biti Marija Šarapova i Endi Marej.
Đoković (27), koji je posvetio titulu iz Vimbldoma budućoj supruzi i detetu, najavio je da će napraviti pauzu sa tenisom.
„Predstoje mi mnogi lepi trenuci: venčanje, postaću otac za nekoliko meseci… Provodiću vreme sa svojom porodicom i budućom suprugom“, kazao je Đoković novinarima.

Povezana vest:  WTA VIMBLDON, Serena Vilijams u polufinalu

PHOTO: SAVO PRELEVIC / AFP