zreb davis cup Indija Srbija Bangalore12
Krajinović: Spremili smo se, nadamo se pobedi protiv Indije
 
Srpski teniser Filip Krajinović ocenio je danas da je njegova ekipa spremna da pobedi Indiju u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.
-Daćemo sve od sebe da ih pobedimo. Znam dosta dobro Devermana, znam šta mogu da očekujem. Timski smo spremili taktiku i nadamo se pobedi – rekao je Krajinović posle žreba u Bangaloru.
Krajinović će sutra igrati drugi meč prvog dana takmičenja, u večernjem terminu protiv Somdeva Devarman, dok će se pre toga sastati Dušan Lajović i Juki Bambri.
-Više nam je odgovaralo da Dušan igra prvi meč, ipak je on malo iskusniji od mene i više mu odgovara da igra u tom delu dana, a ja sam se više spremao za večernji termin – kazao je Krajinović.
Lajović je rekao da je takođe zadovoljan rasporedom.
-Mislim da je raspored onakav kakav smo želeli. Nikad nisam igrao protiv Bambrija, na početku ću se upoznavati s njegovom igrom, ali nadam se da ću uspeti da nametnem svoj ritam – rekao je Lajović.
On je istakao da su on i njegovi saigrači uspeli da se „prilično naviknu“ na uslove u Bangaloru.
Duel Lajovića i Bambrija počinje sutra od 11.30 po srednjoevropskom vremenu, a posle njih će na teren izaći Krajinović i Devarman.
Povezana vest:  AO 2011, Kimiko Date-Krum želi da igra tenis i sledeće godine