ana_ivanovic_polufinale_rim_lopta

AUSTRALIAN OPEN 2012

Ana Ivanović: Uživam na terenu

 

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas nakon plasmana u treće kolo Australijan opena da ponovo uživa na terenu i da želi da se vrati u svetski vrh.

-Osećam da polako ulazim u ritam i lepo je što sam počela opet da ređam pobede. Hoću da budem konkurentna najboljim igračicama sveta. Uživam na terenu, pogotovo u poslednjih nekoliko mečeva. Pokušavam da primenim sve ono što sam radila na treninzima tokom pauze – kazala je Ivanovićeva novinarima u Melburnu.

Povezana vest:  Ðoković ubedljiv protiv Frica u Madridu

Srpska teniserka jutros je pobedila Mihaelu Krajiček iz Holandije sa 6:2, 6:3.

-Pokušala sam da igram što agresivnije. Zasad sve ide dobro, uspevam da “šetam“ protivnice po terenu – rekla je Ivanovićeva.

Od jula prošle godine trener srpske teniserke je Najdžel Sirs.

-Sada tačno znam šta treba da radim kad sam na terenu. Imam više samopouzdanja, to će mi pomoći da dođem do rezultata i da se vratim u vrh. Novi trener mi je mnogo pomogao, pogotovo na psihološkom planu – navela je ona.

Povezana vest:  ATP BEČ, Tipsarević prošao u polufinale, Bedene mu predao meč

Ivanovićeva je dodala i da joj je mnogo znači podrška dečka, poznatog golfera Adam Skota koji je bio na oba njena meča na Australijan openu ove godine. Srpska teniserka će u trećem kolu igrati protiv Amerikanke Vanje King.