Antonio Cezare Ferara generalni  direktor kompanije FAS sa vaterpolistima Radnickog1

Fijat automobili Srbija i dalje uz vaterpoliste Radničkog

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca i kompanija Fijat automobili Srbija (FAS) obnovili su danas saradnju potpisivanjem novog ugovora o tehničko-finansijskom sponzorstvu na još 12 meseci.
Ugovor su potpisali generalni direktor FAS-a Antonio Ćezare Ferara i sportski direktor Radničkog Jugoslav Vasović.
Ferara je ocenio da se u proteklih godinu dana u Kragujevcu igrao vrhunski vaterpolo, a pehar Kupa Evrope i finalni mečevi plej-ofa prvenstva Srbije sa Crvenom zvezdom bili pozivnica da Radnički dobije sve veći broj navijača i najbolja preporuka da se saradnja nastavi i u narednoj sezoni.
-Na taj način potvrđujemo koliko cenimo rezultate, napore da se oni ostvare i značaj koji sport ima u lokalnoj zajednici – rekao je Ferara, koji je na poklon dobio loptu sa potpisima igrača Radničkog, dok je on uzvatio maketom automobila Fijat 500L.
Novi sportski direktor Kragujevčana Vasović istakao je da je podrška FAS-a od velikog značaja za klub.
-Nastavak i proširenje saradnje logičan je sled posle izuzetno uspešne godine, kako za fabriku, tako i za naš klub – rekao je Vasović i izrazio uverenje da će klub i ove godine ostvariti zapažene rezultate.
Najbolji igrač Radničkog Filip Filipović izrazio je zadovoljstvo što će FAS opet biti uz nas ekipu.
-To će nam biti dodatni motiv da u bazenu i van njega na pravi način predstavljamo klub. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti još puno pobeda – poručio je Filipović.
FAS pored toga što sponzoriše vaterpoliste podržava i košarkaše Radničkog, a ujedno je i jedan glavnih sponzora Olimpijskog tima Srbije za Igre u Riju 2016. godine.

Povezana vest:  Ubedljiva pobeda vaterpolista