seksi snimak Ladies nightSpecijalna projekcija filma „Seksi snimak“ za dame i njihove pratioce u bioskopu Cineplexx

Ladies night uz urnebesnu komediju „Seksi snimak“ sa Kameron Dijaz i Džejsonom Sigelom u glavnoj ulozi će se održati u četvrtak, 24. jula samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h. Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sjajnu komediju i poklone! Sve posetioce večeri očekuje poklon magazin Cosmopolitan, dok će hotel Metropol Palace nagraditi ukupno 3 osobe sa jednodnevnim uživanjem u njihovom SPA centru.
Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma, intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja. Kako bi osvežili vezu, rešili su – što da ne? – odlučili su da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige „Radosti seksa“ u tročasovnom, maratonskom izdanju. Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak, više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video snimak. A on će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu da podnesu. Biće to noć, koju nikada neće zaboraviti.
Trejler filma „Seksi snimak“ reditelja Džejka Kasdana možete pogledati OVDE!
Karte za Ladies night i projekciju filma „Seksi snimak“ su već u prodaji, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplexx.rs .

Povezana vest:  Robert Dauni povređen na snimanju "Iron Man 3"