adidas Open Run

Po uzoru na svetske metropole: otvorena trka – adidas Open Run konačno u Beogradu

Najdraža trka urbanih gradskih trkača, popularna širom sveta, otvorena trka – adidas Open Run, konačno u Beogradu!
Po uzoru na svetske metropole 4. oktobra biće održana prva adidas Open Run trka, besplatna i otvorena za sve, kako za muškarce i žene, tako i za profesionalce i rekreativce! Pobednik trke, osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača, koja istrče trku, bez obzira na postignut rezultat, dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike.
Trka je inspirisana konceptom gradskih trka urbanih trkača koje se održavaju širom sveta i promovišu zdrav i aktivan način života i upravo trčanje po gradskim lokacijama uz mnogo dobre zabave i pozitivne energije.
Prva adidas Open Run trka uz moto #BoostBelgrade biće održana 4.oktobra oko Savskog jezera na Adi Ciganliji. Start i cilj trke biće ispred restorana „Jezero“ gde će se u 10.30 časova održati zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11 časova, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Srbije.

Povezana vest:  60. PRVENSTVO SRBIJE, Goran Miličić i Amela Terzić pobednici u krosu

Broj učesnika nije ograničen, ali svi koji budu želeli da trče nosiće startne brojeve, zato je neophodno da se prijave putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC Delta City, gde će takmičari moći odmah da preuzmu i startne brojeve. Svi koji se budu online prijavili za trku startne brojeve će moći preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na sam dan trke, na info pultu adidas Open Run.

Povezana vest:  Online prijavljivanje za 25. Beogradski marathon završava se 10. aprila

Vrhunac svih treninga, ličnih rekorda i trka je pred vama! Prijavite se za adidas Open Run, budite #allin na stazi oko Savskog jezera i ostavite 7,7km Beograda pod svojim nogama!

open-run-mapa2

adidas Open Run info
• adidas Open Run je trka na kružnoj betonskoj stazi oko Savskog jezera – 7,700m
• Učešće je besplаtno, neogrаničeno, bez obzirа na pol, uzrast ili fizičku spremnost
• Prijavljivanje je obavezno kao i trčanje sa startnim brojem
• Prijavljivanje putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC Delta City, gde će takmičari moći odmah preuzeti i svoje startne brojeve
• Svi koji se online prijave za trku startne brojeve mogu preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na dan trke na info pultu adidas Open Run
• Start i cilj trke se nalaze pored restorana „Jezero“ na Adi Ciganliji
• Zajedničko zagrevanje za sve takmičare počinje u 10:30h, a početak trke u 11:00h
• Najbrži takmičar osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača koja prođu kroz cilj, bez obzira na rezultat dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike
• Regularnost trke obezbeđuju sudije Atletskog saveza Srbije

Povezana vest:  "Beli kros" u nedelju 2. februara na Košutnjaku