Ivana Pilja na revijiSrpska dizajnerka Ivana Pilja osvojila i Dubai
 
Naša poznata modna kreatorka Ivana Pilja u oktobru je predstavila svoju kolekciju u okviru promocije čuvene modne platforme PingingU u Dubaiju, u ekskluzivnom klubu White.
Ovo je bila njena šesta samostalana revija, koja je realizovana na specijalni poziv za izlaganje kolekcije u okviru ovog glamuroznog događaja.
-Ovo je za mene velika čast i prezadovoljna sam kako je sve prošlo . Reakcije publike bile su odlične, jer su videli nešto totalno novo na njihovim prostorima. To me izuzetno raduje, jer je poznato da na Istoku cene neobičan pristup. Međutim, koliko sam mogla da primetim što se mode konkretno tiče – u Dubaiju je više zastupljena elegancija nego avangarda. U svakom slučaju, ovo je sigurno jedan uspešan početak saradnje, i cilj mi je da budem prisutna na njihovom tržištu već od sledeće godine kada planiram da predstavim svoju novu kolekciju . objasnila je Ivana Pilja.
Modele naše kreatorke nose slavna imena poput Dite von Tease, Lilly Alen, Ellie Goodling, Skunk Anasie, Severine, Palome Faith, Daisy Lowe.
Ivanina revija je krajem oktobra zatvorila je i Skopje Fashion Weekend, i kako kreatorka kaže, sada se u potpunosti posvećuje novoj kolekcijiji i raduje se unapred novim prilikama koje je očekuju u narednoj godini.
Povezana vest:  HOLIDAY ON ICE: MISTERY od sutra u Beogradskoj areni