Lord of the dance 1Lord of the Dance stiže u Beograd

 

 

Irska  plesna senzacija Lord of the Dance nastupiće 17. i 18. maja u beogradskom Sava Centru. Ovaj širom sveta nagrađivani muzičko-plesni spektakl upotpunjen je karakteristilnom muzikom, zanimljivom rasvetom, efektnim kostimima i scenskim efektima. Prepoznatljivi su po specifičnoj koreografiji koja najviše podeća na stepovanje, tako savršeno sinhronizovanoj, da vam se u nekim trenucima iako na bini bude oko 40 igrača, čini da igra samo jedan čovek. Ova magična avantura vodi nas kroz mitsku priču o večitoj borbi dobra i zla, praćenu strastvenom ljubavnom pričom.

Povezana vest:  Ne informišite se o ishrani preko influensera

lord_of_the_dance_2Ovu grupu prate zaista fascinantni podaci. Do sada ih je uživo videlo više od 100.000.000. ljudi. Nastupali su u preko 70 zemalja širom sveta, a samo tokom stalnog petogodišnjeg angažmana u Las Vegasu preko 2.000.000. ljudi cupkalo je zajedno sa njima na svojim sedištima. Drže rekord čuvene Vembli arene u Londonu sa 21 nastupom u kontinuitetu. Osnivač i vođa grupe Michael Flatley registovan je u Ginisovoj knjizi rekorda kao čovek sa najbržim nogama na svetu – neverovatnih 35 udaraca u sekundi. Na bini se u jednom trenutku nalazi više od 40 igrača, a u toku nastupa naprave čak 151.200 karakterističnih udaraca o pod.  Energija koju emituju sa scene, ne ostavlja publiku ravnodušnom, te su ovacije i aplauzi koji traju i po nekoliko minuta, nešto što ih prati širom sveta.

Povezana vest:  "Plejboj" prvi put i na hebrejskom

LORDOFDANCENemojte propustiti 17. i 18. maja sa početkom u 21h. Organizator za Srbiju je Miligram music, prodaja ulaznica je na biletarnici Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, po ceni od 2000 din za parter, 2500 din za balkon i 3500 din za VIP pozicije Sava centra.

Za njih se kaže Najbolji plesni šou na svetu.

Povezana vest:  "SAVAMALA ZA BICIKLISTE": DOPRINESITE RAZVOJU KULTURE BICIKLIRANJA U BEOGRADU