LG_GD510LG je ovog proleća spremio izbor atraktivnih uređaja za maturante

Poslednji dani u srednjoškolskim klupama prolaze u iščekivanju maturskih večeri, ali donose i neizvesnost i uzbuđenje zbog predstojećih prijemnih ispita. Kako bi se maturanti osećali spremno za nove izazove i značajne događaje, LG Electronics je pripremio niz proizvoda savršenih za čuvanje uspomena, ali i za opuštanje uz muziku nakon napornog učenja. LG GM205 i LG GD510 POP mobilni telefoni, LG XD5 i LG XF2 eksterni hard drajveri, kao i LG FB164 mikro audio sistem idealan su poklon povodom završetka srednje škole.

Džoging ili lagana šetnja posle višesatnog druženja sa knjigom pričiniće još veće zadovoljstvo ukoliko su u ritmu omiljenih hitova. LG GM205 mobilni telefon je savršeno rešenje za one koji svaki slobodan trenutak žele da provedu uz svoju omiljenu muziku, a uz MP3 plejer i FM radio ti momenti su im na dohvat ruke. Dolby Mobile tehnologija pruža snažan bas i čist zvuk koji još više dolaze do izražaja korišćenjem raznih tipova audio slušalica, a buđenje lepše zvuči kada vas ovaj telefon veselog dizajna budi uz odabranu radio stanicu.

Povezana vest:  LG proširuje gamu aksesoara uz premijum maske za smart telefone

Uz LG GD510 POP mobilni telefon budući brucoši su na samo klik od Fejsbuka, Tvitera ili Majspejsa, pa se neće osećati usamljeno čak i kada su udaljeni od prijatelja provodeći dane uz knjigu. Ovaj telefon izuzetno malih dimenzija poseduje memoriju od 8 gigabajta i kameru od 3 megapiksela koja nezaboravne trenutke ovekovečuje živopisnim bojama, dok prostran ekran osetljiv na dodir omogućava neometano korišćenje i lako uređivanje fotografija i video zapisa.

Povezana vest:  Majkrosoft razvojni centar u Srbiji poziva IT stručnjake da se prijave za posao na 50 otvorenih pozicija

Minijaturni LG XD5 eksterni hard drajv je veoma lako nositi svuda sa sobom i omogućava  skladištenje velikog broja fotografija i snimaka raznih formata. XD5 dostupan je u šest različitih kombinacija boja. Ukoliko želite da se otarasite nepotrebih kablova, tu je LG XF2 dva u jednom – hard disk i multimedijalni plejer. Memorija od 500GB dovoljna je za skladištenje vaše omiljene kolekcije filmova koje možete gledati u HD rezoluciji. Ova urbana školjkica, kojoj su LG Srbija Facebook fanovi nedavno dali nadimak Dreambox, je i odličan dekor za svaku mladalačku sobu.

Povezana vest:  PHP najzastupljeniji programski jezik u Srbiji

Dobar zvuk daleko se čuje, pa čak i ako dolazi u malom pakovanju. Novi LG FB164 mikro audio sistem je nezaobilazni deo svake dobre žurke i lako može da stane i na najmanju policu u vašoj sobi. Ovo carstvo dobre zabave istovremeno omogućava pristup foto galerijama kao i DVD i DivX video snimcima.

Više infomacija o ovim proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.