Telenor_horizontalniTelenorovi Prenesi plus paketi uključuju i Internet saobraćaj koji se može prenositi iz meseca u mesec

 

Telenor je svima kojima je važno da uvek budu onlajn omogućio da uz nove postpejd pakete „Prenesi plus“ dobiju i Internet saobraćaj koji se uz minute i SMS poruke, može prenositi tokom naredna tri meseca.

Sa Telenorovim paketom „Prenesi plus 1GB“ korisnik dobija 1 gigabajt besplatnog saobraćaja, 300 minuta u domaćem saobraćaju, 1000 SMS poruka i 1000 dodatnih minuta u Telenorovoj mreži. Paket „Prenesi plus 2GB“ sadrži 2 gigabajta besplatnog Internet saobraćaja, 600 besplatnih minuta u domaćem saobraćaju, 2000 SMS poruka i 2000 minuta za razgovore u Telenorovoj mreži.

Sve veći broj korisnika odlučuje za „pametne“ telefone, pre svega zbog svoje višestruke funkcionalnosti i naprednih mogućnosti korišćenja Interneta. Ova Telenorova ponuda namenjena je svima koji uvek žele da budu u kontaktu sa svojim prijateljima bez obzira da li to čine pozivima, porukama, mejlovima ili kroz neke od društvenih mreža.

Povezana vest:  "Pametni" telefon Nokia C5 na tržištu u drugom kvartalu

Iz Telenorove široke ponude pametnih telefona uz „Prenesi plus 1GB“ preporučuje se izbor najnovijeg modela telefona HTC Smart za samo jedan dinar. HTC Smart se odlikuje jednostavnim i kompaktnim dizajnom, ima ekran osetljiv na dodir, a korisniku nudi mogućnost brzog i lakog pretraživanja po Internetu.

Sve što korisnik ne potroši u jednom mesecu (SMS poruke, minute ili Internet saobraćaj) prenosi se i ostaje na raspolaganju u naredna tri meseca. Kad korisnik potroši inicijalni paket, može da koristi i dodatne besplatne minute u Telenorovoj mreži.

Povezana vest:  Prvi rotirajući televizor na svetu stiže u Srbiju: Samsung The Sero