Sharks Snakes  PlanesPrvi „OFFICIAL LIVE“ SSP LIVE IN BELGRADE UŠĆE 2014

Jedan od najaktivnijih rok bendova Srbije Sharks Snakes & Planes objavili su svoj prvi kompletan „OFFICIAL LIVE“ koncert, koji je snimljen na Uscu za vreme beogradskog Beer Festa 2014.
Potreba da se ovo uradi nastala je iz razloga sto su se susretali sa velikim brojem snimaka njihovih nastupa iz raznih gradova, zabelezenih smart telefinima, koji nikako ne mogu slusaocu da pruzi dozivljaj benda.
Video montazu odradili su MECHANICAL, ekipa koja je potpisala i rad na video spotu „Crni gnoj“. Audio mix potpisuje gitarista SSP-a Ivan Petrovic i njegov studio P3.
U subotu, 13. decembra u 21 sat, SHARKS, SNAKES AND PLANES i BOLESNA ŠTENAD će održati zajednički beogradski koncert u sali Amerikana u Domu omladine Beograda. Kao gosti na koncertu nastupiće sastav VIZELJ koji će tom prilikom predstaviti nove pesme na kojima uveliko rade.
Karte za koncert su puštene putem servisa Eventim Serbia, kao i u prodavnici FELIX Shop, TC Sremska. Cena ulaznice u pretprodaji do 12. decembra je 400 dinara, dok je na dan koncerta 600 din.

Povezana vest:  4. DIET PLUS GRAND FESTIVAL , TREĆE POLUFINALNO VEČE, U finalu Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jeftić, Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać i Đani i Dragi Domić