breakingdwn2Drama oko Praskozorja, Kellan i Ashley besni zbog honorara

 

Nakon što je objavljeno da će se ‘Praskozorje’ snimati u dva dela, prema dobro upućenim izvorima, mladi glumci Kellan Lutz (Emmett) i Ashley Greene (Alice), nezadovoljni svojim honorarima, prete odlaskom.

Summit je odlučio da će snimanje započeti u oktobru i da će redatelj biti Bill Condon, ali čini se da još uvek nisu poznati detalji oko ugovora nekih glumaca, što je posebno naljutilo Lutza i Greene.

Povezana vest:  DŽEKI. PRIČA O JEDNOJ ŽENI. O JEDNOM SIMBOLU DVADESETOG VEKA.

Prema pređašnjim ugovorima, sve tačke glumačkih ugovora odnosile su se samo na četiri nastavka, ali sad su nastali veliki problemi budući da je odlučeno da se snima i peti film prema bestselerima Stephenie Meyer.

Najnezadovoljniji svojim honorarima su Kellan Lutz i Ashley Greene koji su čak spremni da napuste glumačku ekipu sage ‘Sumrak’. Dodatno ih je naljutilo i to što je Peter Facinelli, Edwardov’otac Carlisle Cullen ipak uspeo da isposluje bolji ugovor.

Povezana vest:  Međunarodni festival sportskog filma na Zlatiboru

Glavni glumci, Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner dogovorili su sve detalje oko svojih honorara koji su, prenose neki američki mediji, vrtoglavo visoki.

Inače, Summit je ranije objavio da će ‘Praskozorje’, četvrti nastavak, stići u bioskope u novembru 2011, a peti film, ako se nešto ne promeni, očekuje se na leto 2012. godine.

Povezana vest:  Džordž Kluni, Met Dejmon i sjajna ekipa glumaca u filmu „The Monuments Men"