FUDBALSKA-LOPTAKrunić potpisao za Borac iz Čačka

Doskorašnji fudbaler Donjeg Srema Rade Krunić potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa čačanskim Borcem, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.
Krunić je ove zime bio na meti Partizana, Vojvodine i još nekoliko klubova, dok je letos njegovo ime povezivano sa Crvenom zvezdom.
-Posle svega što se dešavalo u proteklom periodu Borac je bio nakonkretniji i najkorektniji pa nije bilo dileme oko dolaska. Uslovi pod kojima sam potpisao ugovor mi maksimalno odgovaraju i mislim da će upravo Borac biti moja odskočna daska ka odlasku u inostranstvo, što je svakako težnja svih igrača sa naših prostora – rekao je Krunić.
Borac je prvi deo sezone završio na 14. mestu sa 13 bodova, a na startu prolećnog dela šampionata 21. februara gostovaće Donjem Sremu u Pećincima.
-Trudiću se da se radom izborim za mesto u timu. Želim da se odužim klubu koji je u jednom dosta specifičnom trenutku za mene bio korektan i da ostavim trag u Borcu – zaključio je Krunić.
On je peto piojačanje Borca u zimskom prelaznom roku, prethodno su u redove čačanskog superligaša stigli Majkl Tavijah, Đuro Zec, Ivan Josović i Ognjen Ožegović.

Povezana vest:  PRIMERA, 37. KOLO, Neizvesnost u Španiji i dalje traje