Grand Aroma  prvi CreativeMorningsGrand Aroma & prvi CreativeMornings u Beogradu

Ugly – globalna januarska tema CreativeMornings predstavljena kroz priču o Savamali

Grand Aroma kafa je jedan od prvih partnera koji je podržao CreativeMornings, projekat namenjen edukaciji i usavršavanju mladih. Prvom predavanju iz serije CreativeMornings, koji je pored 104 grada u svetu, po prvi put održan i u Beogradu, prisustvovao je veliki broj studenata i mladih ljudi iz poslovnog sveta.

„Drago mi je što se Grand Aromi ukazala prilika da podrži projekat kakav je CreativeMornings, i što je već prvo predavanje naišlo na dobar odziv učesnika. Verujem da će naredna predavanja izazvati još veće interesovanje mlade kreativne zajednice Beograda. Aroma će uvek podržavati i razvijati projekte posvećene obrazovanju i usavršavanju mladih u skladu sa novim trendovima iz svih oblasti njihovih interesovanja.“ – izjavila je Marija Gičić, senior brend menadžer za Grand Aroma kafu.

Povezana vest:  Uli Zima: „U Beču nema mesta za ilegalne kladionice“

O tome koliko je teško započeti ostvarenje bilo koje vizije ili projekta, pričao je Paul Currion u okviru predavanja Savamala, The Cut & Paste City. U prijatnoj atmosferi restorana 1905, u zgradi Geozavoda, učesnici su imali priliku da čuju kako izgleda Savamala iz ugla jednog od naših uspešnih novinara i konsultanta u oblasti humanitarnog rada, ali i da se druže uz doručak i Grand Aroma kafu.

Povezana vest:  Tradicionalna humanitarna akcija „Novogodišnja kutija"

Projekat CreativeMornings je pokrenut u Njujorku 2008. godine, a za njihov dolazak u Srbiju zaslužna je digitalna platforma Breakfast u saradnji sa LPT agencijom. Tokom šest godina, u okviru projekta održano je preko 2.000 predavanja na 13 jezika u 104 grada širom sveta, a u njima je učestvovalo više od 50.000 ljudi. Predavanja će se održavati i u Beogradu svakog meseca, a ulaz je besplatan. Više informacija o projektu CreativeMornings možete pronaći na:

Povezana vest:  CHIPPENDALES MOMCI STIŽU U BEOGRAD

http://creativemornings.com,

kao i na Facebook stranici https://www.facebook.com/CreativeMorningsBGD