lindsay-lohanIzdat nalog za hapšenje Lindsi Lohan

 

Sud u Los Anđelesu je izdao nalog za hapšenje glumice Lindsi Lohan (Lindsay) jer ona nije došla na današnje ročište na kojem je trebalo da se odlučuje o njenoj uslovnoj kazni zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Sudija je odredio kauciju od 100.000 dolara. Advokat Lindsi Lohan kazao je da je njegova klijentkinja u Francuskoj i da će se sutra vratiti u Los Anđeles, prenosi Asošijeted pres.

Povezana vest:  Feministička udruženja pozivaju na bojkot "50 nijansi"

Ako glumica plati kauciju, biće joj zabranjeno konzumiranje alkohola, moraće da nosi specijalnu narukvicu koja reaguje kada pije i svake sedmice ići će na testiranje na piće.

Agencija Frans pres je danas objavila da je Lindsi Lohan ukraden pasoš u Kanu gde je na filmskom festivalu, zbog čega ne može da dođe na ročište na sudu u SAD.

Povezana vest:  Film „Uncharted“ stiže uskoro u domaće bioskope

Glumici koja je viđena na više zabava od početka festivala, pasoš je ukraden iz hotelske sobe, odakle su odnete i neke njene lične stvari, navela je agencija.

Glumica je pokušala da uđe u avion na aerodromu u Nici, ali nije uspela pošto nije imala pasoš. U Ambasadi SAD u Parizu je pokrenuta hitna procedura izdavanja novog pasoša.

Povezana vest:  Klaustrofobična drama o životu pod opsadom u Damasku

Kraljica holivudskih zabava i omiljena meta paparaca, Lindsi Lohan nekadašnja je zvezda studija Dizni (Disney). Njena karijera krenula je silaznim tokom 2005, od kada se manje bavila glumom, a više suđenjima, lečenjem od zavisnosti i privatnim problemima.