Sony SRS-X99 lifestyleSony multi-room zvuk u svakom kutku vašeg doma

Najnovija, sveobuhvatna Sony postavka multi-room bežičnih zvučnika, traka sa zvučnicima, TV Base zvučnika, AV risivera i mikro Hi-Fi sistema vam pruža priliku da uživate u visoko kvalitetnom zvuku iz različitih izvora, gde god i kada god to poželite.

Čak i ako slušate visoko kompresovane pesme u MP3 formatu, jedinstvena Sony DSEE HX™ tehnologija će podići kvalitet zvuka veoma blizu visokoj audio rezoluciji i istovremeno nadoknaditi izgubljene visoko-frekventne informacije i najfinije detalje, kako bi stvorila što prirodniji zvuk. Takođe, uz pomoć SongPal™ aplikacije možete uživati u najsvežijim hitovima i preko telefona ili tableta ili iskoristite SongPal™ aplikaciju da grupišete zvučnike i slušate iste muzičke numere u svakoj prostoriji, što je idealno za žurku u kući prepunoj gostiju. Napredni dvostruki opseg Wi-Fi veze vam takođe obezbeđuje slušanje muzike putem kućne bežične mreže, bez prekida ili smetnji, dok nova Sony LDAC™ audio tehnologija dopušta da uživate u visoko kvalitetnom bežičnom zvuku preko Bluetooth® konekcije uz tri puta veći prenos podataka.

Google Cast™ za još više muzike

Najnoviji Sony bežični zvučnici, trake sa zvučnicima, risiveri i Hi-Fi sistemi su kompatibilni sa Google Cast softverom, pa veoma jednostavno možete preslušavati omiljene numere i preko popularnih servisa kao što su Deezer i Google Play™ Music sa telefona ili tableta. Uživanju u muzici nije kraj kada stignete kući, jer je uvek možete prebaciti na kućne zvučnike.

Povezana vest:  Digitalne uspomene: Korisnici najviše cene fotografije na mobilnim uređajima ali su spremni da ih žrtvuju za malo novca

Servisi za slušanje muzike mogu se koristiti na bilo kojim grupisanim uređajima, kao deo multi-room postavke. Dovoljno je da pritisnete cast dugme u omiljenoj audio aplikaciji na Android™ telefonu ili tabletu, a potom odaberete bilo koji zvučnik ili grupu zvučnika iz vaše multi-room postavke.

SRS-X99/X88 bežični multi-room zvučnici visoke audio rezolucije

Ovi bežični zvučnici kombinuju impresivan Hi-Fi zvuk i zavodljiv minimalni dizajn, koji laska svakom enterijeru. SRS-X99 bežični multi-room zvučnik visoke audio rezolucije omogućava istinskim ljubiteljima muzike da uživaju u svakom detalju zvuka, a 2.1-kanalni sistem od sedam zvučnika, sa čak četiri visokotonca, isporučuje zvuk ukupne snage od 154W. Uz S-Master HX™ digitalno pojačalo koje minimizuje distorziju, jedinstvenu DSEE HX tehnologiju, kao i podršku za audio fajlove visoke rezolucije, uživaćete u besprekornom kvalitetu zvuka koju nude Sony bežični zvučnici. Model SRS-X88 zvučnika donosi impresivni zvučni udar iz još kompaktnijeg tela. Njegov niskotonac, srednji tonovi i dva super visokotonca sasvim su dovoljni za uživanje u visokoj rezoluciji zvuka, a zahvaljujući punjivoj bateriji, koja je ugrađena u SRS-X77 zvučnik, uživanje u muzici može potrajati i do 10 sati kada ste napolju.

HT-ST9 i HT-NT3 trake sa zvučnicima – vrhunski kvalitet sa visokom audio rezolucijom i multi-room opcijom

Ispunite noći ispred TV uređaja impresivnim multi-kanalnim zvukom, koji dolazi iz trake sa zvučnicima, ili bez napora, jednim dodirom pustite muziku sa pametnog telefona preko NFC veze. HT-ST9 i HT-NT3 trake sa zvučnicima mogu da isporuče visoku audio rezoluciju i podržavaju LDAC™ tehnologiju za visoki kvalitet zvuka preko Bluetooth® veze. Pored toga, uz podršku za Google Cast™ nikad nećete biti uskraćeni za onlajn mogućnosti slušanja muzike. Model ST9 mogućava neverovatno detaljno 7.1-kanalno audio iskustvo, sa sveže dizajniranim koaksijalnim zvučnicima visoke audio rezolucije koji u jednoj kompaktnoj jedinici kombinuju odvojene drajvere za niskotonac i visokotonac. Zahvaljujući front surround DSP tehnologiji, razvijenoj u saradnji sa kompanijom Sony Pictures Entertainment, vašu sobu će ispuniti filmski efekti i muzička podloga, a imaćete utisak i da učestvujete u dijalozima sa ekrana. Neverovatne ukupne snage od 800W,

Povezana vest:  Nokia N9: jedinstven smart telefon sa zaobljenim ekranom na čitavoj prednjoj površini

model HT-ST9 se odlično uklapa i sa današnjim velikim TV uređajima, sa ekranima od 46 ili više inča.

HT-XT3 TV Base zvučnik – multi-room uživanje u zvucima visoke rezolucije

Smešten tačno ispod vašeg TV uređaja, HT-XT3 je prvi Sony TV Base zvučnik koji je spreman za zvuk visoke rezolucije i kompatibilan sa Google Cast servisom. Dodatno uzbuđenje filmovima i televizijskim serijama nudi 350 vati vrhunskog 2.1-kanalnog zvuka iz koaksijalnih zvučnika visoke rezolucije, kao i solidno kontrolisani bas iz dva integrisana niskotonca. Slušajte muziku sa pametnog telefona putem NFC i Bluetooth® veze ili uživajte u muzičkim servisima sa jedinstvenom Sony DSEE HX tehnologijom. TV Base zvučnik može podržati TV uređaje težine do 50kg, a idealan je partner većim BRAVIA modelima, čiji ekrani nisu veći od 65 inča.

Povezana vest:  Sve u jednom uređaju – HONOR Band 6, pametna fitnes narukvica

STR-DN1060/DN860 AV risiveri: bioskopski zvuk sa multi-room opcijom

Hi-fi fanatici nagrađeni su zvukom koji je najbolji u klasi i performansama sa premium build kvalitetom, izdašnim konekcijama (uključujući 6x HDMI ulaz za DN1060 / 5x za DN860) i komponentama vrhunskog kvaliteta, a sve u STR-DN1060 i STR-DN860 7.2-kanalnim AV risiverima. Zvuk u visokoj rezoluciji sa podrškom širokom opsegu Hi-Res formata fajlova, uključujući DSD do 5.6MHz 2ch (USB/mreža), DSD 2.8MHz 5.1ch (USB/mreža/HDMI), 24bit 192kHz WAV (7.1ch) / FLAC (5.1ch), pretvara vašu sobu u koncertnu dvoranu! Takođe, ovi modeli sadrže 4K nadogradnju i HDCP 2.2 prolaz za beskompromisno 4K audio iskustvo. Režim preslikavanja ekrana dozvoljava da bežičnom vezom ekran pametnog telefona „projektujete“ na veliki ekran, a podrška za MHL 3.0 reprodukuje sadržaj ekrana pametnog trelefona na povezani TV uređaj u 4K Ultra-HD formatu, punom detalja. Ugrađeni Bluetooth® standard omogućava da se opustite i uživate u raskošnim zvucima na Bluetooth® slušalicama bez žica.

CMT-SX7/CMT-SX7B bežični mikro Hi-Fi sistemi

Kreiran za zaljubljenike u muziku, CMT-SX7 mikro Hi-Fi sistem odlikuje podrška za audio u visokoj rezoluciji, S-Master HX pojačalo i DSEE HX tehnologija. Ovaj kompaktni sistem čini pretraživanje ogromnog opsega izvora muzike veoma jednostavnim i nudi mogućnost povezivanja sa vašim pametnim telefonom ili drugim prenosivim uređajima. Model CMT-SX7B dodaje i DAB radio, za uživanje u vašim omiljenim digitalnim radio stanicama.