tom hardi mad maksTom Hardi: Bio sam spreman da prodam majku za krek

Zvezda najnovijeg nastavka „Pobesnelog Maksa“ Tom Hardi otvoreno je progovorio o svojoj borbi sa drogom i alkoholom.
-Bio sam spreman da prodam majku za malo kreka – rekao je 37-godišnji britanski glumac koji je danas jedan od glavnih aduta Holivuda.
Sada već nekoliko godina trezan, Hardi je ispričao da ga je od sigurne smrti spasla jasna poruka.
-Bio sam sramna prigradska statistika. Jasno su me upozorili: ‘Krenuo si nizbrdo, Tome, nećeš se vratiti. To je to. To je sve što treba da znaš – kazao je on Gardijanu.
-Tu poruku i dan danas nosim sa sobom. Da budem iskren, j… sam srećan što sam još uvek tu – dodao je glumac.
Hardi, koji je stekao slavu ulogom Bejna u „Usponu Mračnog viteza“, iskoristio je priliku da kritikuje filmsku industriju zbog, kako je rekao, „stereotipisanja“ glumaca.
-Problem s ljudima u Holivudu je u tome što žele da postanete nešto, a zatim misle da ste to što su oni hteli da budete – naveo je on.
-Nisam borac. Ja sam mali buržujski dečak iz Londona. Ljudi me nisu primećivali sve dok nisam nabacio kilažu, počeo da udaram ljude i da budem agresivan – dodao je on.
Nakon uloge u „Pobesnelom Maksu“, Hardi će igrati blizance Krej u drami „Legend“. Publika će, takođe, imati priliku da ga vidi u muzičkoj krimi drami „London Road“ kao i u novom trileru Alehandra Gonsalesa Injaritua „The Revenant“.

Povezana vest:  FILM „PO CENU ŽIVOTA"(HELL OR HIGH WATER) OD SUTRA U BIOSKOPIMA