dule vujosevic kzn okt 2014 3Vujošević: Tamiš je ozbiljan tim, ne može sam da se pobedi

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan pristupom svojih igrača i pobedom protiv Tamiša (82:50) u 13. kolu Superlige.
-Tamiš je napravio izvanredan uspeh plasmanom u srpsku ligu. To je jedan ozbiljan kolektiv koji godinama već sistematski radi, što daje rezultate i neku stabilnost. Partizan je sigurno jača ekipa od Tamiša, a mali problem ekipama koje nisu došle iz ABA lige je sam ritam utakmica. Ali svima je problem, i nama, ali veći je njima- rekao je Vujošević posle utakmice.
Vujošević je kazao da je Tamiš kvalitetan protivnik, koji mora ozbiljno da se shvati.
-Oni su bolje počeli prvenstvo i cvršće su se držali nego sad, ali stižu ih posledice jakog ritma. Međutim, vrlo su ozbiljan sastav, protiv kog mora da se igra maksimalno angažovano. Oni sigurno neće sami da se dobiju – rekao je Vujošević i zahvalio se navijačima na podršci.
Mladi Petar Aranitović rekao je da je njegov tim zasluženo savio.
-Želim da čestitam svojim saigračima i stručnom štabu na veoma bitnoj pobedi pred derbi koji nas očekuje u četvrtak. Odličan pristup od početka do kraja utakmice. Mislim da smo sasvim zasluženo pobedili- zaključio je Aranitović.

Povezana vest:  NLB LIGA, Rezultati utakmica 17. kola i tabela